exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

VELIKA ATRAKCIJA – OTVORITEV KROKODILJEGA PARKA!

Vstopite v skrivnostni svet džungle. Iz blatne močvare se čisto potiho priplazi na plan. Zamaskiran v naravno barvo. Popolnoma neopazen. Šele ko odpre svoja velika, močna usta in vsem navzočim pokaže ostre čekane, se zavemo njegove mogočnosti. Spoznajte naše nove člane, že veste kdo so?

NA KRATKO O KROKODILIH:

Krokodili in aligatorji (znanstveno ime Crocodilia) so plazilci, ki so se pojavili pred 84 milijoni let. So najbližji živeči sorodniki ptic. So ena izmed redkih živali, ki so na svetu že od prazgodovine in so bili družba že dinozavrom v tamkajšnih mokrih površinah. Ta red v osnovi razvrščamo v več skupin: pravi krokodili, aligatorji, kajmani in gaviali. Lahko jih razvrstimo tudi na osnovi njihovega naravnega okolja, in sicer na sladkovodne in morske krokodile.

Zelo dobro je treba pogledati, da ga lahko ločimo od okolice, saj se zna zelo dobro zliti z njo. To uporablja predvsem pri svojem lovu na svojo nič hudega slutečo žrtev. Prehranjuje se z živalmi kot so jelen, antilope, ribe in druge vodne živali, napade pa lahko tudi človeka, če se mu ta preveč približa.

Krokodili so najbližji še živeči sorodniki ptic. Družbo so delali že dinozavrom. Predniki krokodilov so lahko hodili po zadnjih nogah.

Predniki krokodilov, imenovani psuedosuchian, so lahko hodili po zadnjih nogah. Kar se najbolj ujema z njihovimi predniki, je lobanjski predel. Ker so večino svojega življenja preživeli pod vodo, se je njihovo telo prilagodilo vodnemu načinu življenja. Preživeli so zaradi sprememb v obliki telesa in težnje k prilagajanju podnebju, medtem ko je večina plazilcev njihove dobe le del zgodovine.

Dodaj odgovor