exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

KRALJEVI PAR v NOVIH prostorih!

? Naš lastnik je uporabil vso znanje iz preteklih izkušenj urejanja okolja in z ogromno truda in požrtvovalnosti v teh vročih poletnih dneh izpeljal projekt do konca! ? Na dosežek smo izredno ponosni in komaj čakamo navdušene poglede!

NOVO EGIPČANSKO KRALJESTVO

? Naša kralj in kraljica se selita v nove OGROMNE kraljevemu paru primerne prostore! Nov zverinjak ima vse od naravno izoblikovanega habitata, bazenčka z vodo, zelenega rastlinja, trave, bambusi in palme. Tudi notranji prostori nudijo veliko več

TURISTIČNI BONI tudi PRI NAS

  Od Četrtka 22.7. dalje tudi pri nas SPREJEMAMO vavčerje. Z namenom odprave posledic epidemije za dejavnost botaničnih in živalskih vrtov, ter varstvo naravnih vrednot! SRČNO upamo, glede na velik interes, da IZKORISTITE bone ravno pri nas!

Prenovljena SPLETNA TRGOVINA

? Je že URADNO!  Na splet je prišla NOVA ločena spletna trgovina na novi domeni. Kjer je na voljo že več produktov in aktivnosti za otroke vseh starosti! ? Prebrskate že lahko po mnogih plišastih igračah, če jih je možno naročiti pomeni, da so 100% NA ZALOGI. ? 

Pomembna OBVESTILA- JESEN 2020

Naš ZOOLAND se pridno širi! V njem se obiskovalci radi zgubljajo že po več ur hkrati. Toliko različnih krasnih unikatnih naravnih detajlov na enem mestu težko najdete kjerkoli drugje. Bodite pozorni na priporočila NIJZ! JESENSKI ODPIRALNI ČAS. ⏰ Bodite dovolj zgodni: 9h – 17h. ⌛️

Prišle so Afne – Lemurji

KAJ? Ne me ZEZAT? Si vedel, da v ZOOLAND-u lahko vidiš Lemurja čisto od blizu? ? V naravi jih najdemo le na južni in jugovzhodni obali na Madagaskarju. ? To sončno sezono vam bodo delali družbo !!! ? Na novo prispele živali so se že privadile in raziskale svoje bivalne prostore.