exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Vsa vsebina na strani in podstraneh spletnega mesta MiniZOO.si je avtorsko zaščitena. Spletno mesto (vključno z vsemi njenimi podstranmi) je samo za lastno uporabo in splošno informiranje. V primeru uporabe spletnega mesta (brskanje, pridobivanje informacij, uporaba aplikacije, ipd.) velja, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, kot navedenimi na tej strani. V primeru, da se s splošnimi pogoji ne strinjate, velja, da spletnega mesta (brskanje, pridobivanje informacij, nakup ipd.) ne smete uporabljati. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev, kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe v veljavnost stopijo takoj po spremembi. Varovanje podatkov kot navedeno na tem spletnem mestu je sestavni del splošnih pogojev.

 

Avtorske pravice

Oblika spletnega mesta in vse njene vsebine, v kolikor ni drugače navedeno, so zaščitene s pravicami avtorske, industrijske in intelektualne lastnine. Programska koda, informacije, besedila, slike, ali druge grafične elemente, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo, pod čimer razumemo ogledovanje, ter je ne smete, ne v celoti ne delno, uporabiti, reproducirati, spremeniti, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

 

Splošne določbe

Upravitelj spletnega mesta bo skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov na spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti in/ali ažurnosti. Upravitelj spletnega mesta prav tako lahko zagotavlja fotografije izdelkov in storitev, za katere velja, da so simbolične narave in ni nujno, da zagotavljajo lastnosti izdelkov in/ali storitev. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Upravitelj si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila iz tehničnih, pravnih, poslovnih ali drugih razlogov spremeni vsebino spletnega mesta. Vse vsebine lahko upravitelj spreminja brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice povzročenih sprememb.

Upravitelj spletnega mesta skrbi, da so vse storitve na voljo 24 ur na dan 7 dni v tednu, vendar ne jamči, da bodo elektronske storitve delovale brez prekinitev, brez težav, pomot ali napak, prav tako tudi ne jamči za uspešnost uporabe teh storitev. Izključena je vsakršna kazenska in civilna odgovornost za izgubo ali okrnjeno dostopnost podatkov ali kakršnokoli drugo slučajno, posredno, posebno ali posledično škodo, ki bi izvirala iz uporabe ali morebitne nezmožnosti uporabe spletnega mesta, vključno in brez omejitev glede izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube dobrega imena, poslov ali podatkov, tehničnih napak, napak pri cenah, dobavnih rokih, opisih izdelkov, opisih storitev ali napačnega delovanja spletnega mesta.

V zakonsko dovoljenem obsegu je prav tako izključena vsaka odgovornost lastnika, upravitelja ali katerekoli druge pravne ali fizične osebe, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnega mesta MiniZOO.si ter katerekoli druge pravne ali fizične osebe, ki je na kakršenkoli način povezana s spletnim mestom MiniZOO.si.

 

Piškotki

Spletna stran vsebuje t. i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. Upravljalec ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani, razen podatkov kot navedenih v splošnih pogojih.

Piškotek, znan tudi kot HTTP piškotek, je delček informacij, ki jih spletne strani shranijo na uporabnikov spletni brskalnik med brskanjem. Ko uporabnik obišče stran naslednjič, spletni brskalnik posreduje ta delček informacij nazaj spletni strani, ki je to informacijo shranila. Uporablja jih že večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, saj se uporabljajo za različne namene, in bi bila brez njih uporaba spletnih strani zelo okrnjena. Uporabljajo se za prijavljanje v razne spletne strani z uporabniškim imenom in geslom, shranjevanje košarice v spletnih trgovinah, vodenje statistike obiska spletnih strani, itd.

Piškotki imajo tudi svojo življensko dobo, ki se razlikuje glede na naloge piškotka. Piškotek se lahko shrani za nekaj minut, ur ali celo za neomejen čas.

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.
• Chrome
• Firefox
• Internet Explorer 9
• Internet Explorer 7 ali 8
• Opera (stran v angleškem jeziku)
• Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

 

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelj spletnega mesta MiniZOO.si se pri svojem poslovanju zavzema za korektno in varno uporabo osebnih podatkov. Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletnem mestu MiniZOO.si ali kako drugače (po telefonu, preko e-pošte, idr.) so strogo zaupni in se obravnajo kot zaupne informacije, zato se brez pravne podlage ne bodo posredovani nepooblaščenim tretjim osebam.

Posodobljene in razširjene informacije glede nove GDPR odredbe lahko preberete na sledeči povezavi: http://zooland.si/pogoji-zasebnosti/

Soglasje za obdelavo in varovanje osebnih podatkov

Uporabnik spletnega mesta MiniZOO.si izrecno soglaša, da se za namen uporabe spletnega mesta in zagotavljanja elektronski storitev, s tem povezanega upravljanja sistema ter obveščanja uporabnika, zbirajo in obdelujejo osebni podatki uporabnika. Zbirajo se samo podatki potrebni za pravilno izvedbo naših storitev in komunikacijo med nami in uporabniki spletnega mesta. Pridržujemo si pravico na takšen način pridobljene podatke in v skladu s splošnimi pogoji kot objavljenimi na tem spletnem mestu tudi vse ostale podatke uporabljati nepretrgoma in brez omejitev za potrebe upravitelja, lastnika ali ponudnika kot navedeno v splošnih pogojih, dokler uporabnik spletnega mesta temu izrecno ne nasprotuje.

Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno mesto MiniZOO.si.

 

Hramba osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbira upravitelj spletnega mesta se hranijo za potrebe upravitelja spletnega mesta v skladu s splošnimi pogoji.

Uporabnik lahko zahteva vpogled v svoje osebne podatke ali podatke o obdelavi njegovih osebnih podatkov s strani pooblaščenih oseb s pisno prošnjo, ki jo naslovi na elektronski naslov upravitelja spletnega mesta MiniZOO.si.

 

Komuniciranje na daljavo

Upravitelj spletnega mesta MiniZOO.si bo z uporabnikom stopil v stik s sredstvi komuniciranja na daljavo (elektronske novice, akcije, popusti ipd.) le če ta temu ne bo izrecno nasprotoval. Pri tem bodo elektronska komercialna sporočila kot taka jasno razpoznavna, pošiljatelj bo jasno razviden, pogoji za sprejem posebnih ponudb bodo nedvoumno označeni, hkrati pa bo jasno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih upravitelj spletnega mesta MiniZOO.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa veljavna zakonodaja oz. v primeru, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

 

Končne določbe

Spletno mesto in vse podstrani so v lasti in upravljanju podjetja MINI ŽIVALSKI VRT D.O.O., Ob potoku 4, 3210 Slovenske konjice.
Splošni pogoji stopijo v veljavo z dnem 1.5.2017. Vse spremembe in dopolnitve stopijo v veljavo z dnem objave na spletnem mestu.