exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

DOŽIVITE SVET NA DLANI

Dovolite, da vam predstavimo naš živalski vrt, kot destinacijo za krajši izlet v Slovenske Konjice. V našem živalskem vrtu lahko najdete najrazličnejše živali. Ogledate si lahko različna tematska prizorišča. Imamo pa seveda tudi različna, zanimiva igrala za otroke. Otroci pa lahko jahajo tudi ponija (od marca do oktobra).

Želimo vam ponuditi drugačno vrsto zabave od tiste, ki jo otroci trenutno poznajo. Živalski vrt in tematski par Mini Zoo Land je prizorišče, kjer jih čakajo dogodivščine, ki jih še dolgo ne bodo pozabili. Vstopili boste v skrivnostni svet starodavnih kultur, sredi džungle polne nevarnosti in osupljivih lepot.

Sprehajajte se med različnimi svetovi in spoznajte različna časovna obdobja. Raziščite prostore, kjer se lahko izgubite v domišljiji. Živalski vrt in tematski park Mini Zoo Land, je prostor, kjer vas čakajo dogodivščine, ki jih še dolgo ne boste pozabili.

INDIVIDUALNI OBISKI

Možnost jahanja ponija za otroke od starosti 2 let do teže max. 35 kilogramov. Jahanje poteka ob pomoči in spremstvu usposobljenega vodnika.
(od marca do oktobra)

OSKRBNIK ZA EN DAN

V našem parku je možno postati vodič za en dan, ki poteka ob spremstvu našega animatorja/ke.

IZLETI ZA SKUPINE

Naši animatorji vas popeljejo skozi celoten živalski vrt, predstavijo živali in habitate v katerih živijo. Nato vas prepustimo uživanju po vaše.

POSKRBLJENO TUDI ZA OTROKE

Ob lepem vremenu je možno jahanje ponija Miškota. Cena za en krog znaša 3€. Jahanje poteka med vikendom, prazniki in počitnicami ob vnaprej določenih urah. Jahanje je odvisno od razpoloženja in pripravljenosti ponija in vedno poteka ob pomoči in spremstvu usposobljenega vodnika. Primerno je za otroke od starosti 2. leta dalje, ter do teže max. 35kg. Sami se ponijem ne približujte saj vas lahko ugrizne ali brcne! Jahanje ponija lahko odpade tudi ob dnevih s previsokimi temperaturami ali dežjem.

* Jahanje ponija in viseči kanu le od marca do oktobra ob lepem vremenu ob prisotnosti vodiča.

Na voljo so tudi različna igrala, razporejena po celotnem živalskem vrtu, ter jama strahov.

GALERIJA SLIK

Spodaj si lahko ogledate utrinke iz vsakdana živalskega vrta in tematskega parka Mini Zoo Land. Ujemite tudi vi trenutke z našimi živalmi v objektiv in jih objavite na Instagramu! #minizooland

ENOSTAVNO DO NAS

Ob prihodu iz avtoceste, zapeljete na izvoz Slovenske Konjice. Pri krožišču OMW Tepanje zavijete drugi izvoz levo, ter peljete cca. dva kilometra naravnost do Slovenskih Konjic. Po prvem križišču poleg Hoferja, pred policijsko postajo zavijete desno. Na uradni občinski tabli je zelena puščica MINI ZOO desno. Držite se desnega pasu mimo Avtopralnice Mernik, cilj čez 200 metrov.

    • V Garmin sistem vtipkajte: Ob potoku 4, 3210 Slovenske Konjice. Obvezno navedite kraj!
    • Parkirate lahko na OZNAČENIH PARKIRIŠČIH 50m desno od vhoda v ZOO.
    • Obratujemo MED TEDNOM in ZA VIKEND, tudi med prazniki.