exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

OGLAŠUJTE V ZOOLAND SLOVENSKE KONJICE, BODITE VIDNI!

Zakaj se oglaševanje v Mini ZOO Landu izplača?

Letno nas v obdobju 8 mesecev (kolikor traja naša glavna sezona – načeloma smo odprti skozi celo leto.) obišče več kot 80.000 OBISKOVALCEV, ki se bodo zadrževali v bližini vašega oglasa in ga opazovali, medtem, ko bodo njihovi otroci občudovali živali!

Več kot

80.000

obiskovalcev!

Središče živalskega vrta.

Oglasi v samem središču!

Najemite svoj oglasni prostor v ZOO Land Slovenske Konjice. Izbirate lahko med dvema dimenzijama –  na leseni ogradi v samem središču živalskega vrta.

Prostor oglaševanja na ograji je v samem središču živalskega vrta, kjer se obiskovalci zadržujejo največ časa, ko pridejo in odidejo iz ogleda parka.

Kako izgledajo oglaševalska mesta v živo.

Prostor oglaševanja na leseni ogradi se nahaja po celotni levi strani živalskega vrta, kjer se direktno mimo vašega oglasa sprehodijo vsi obiskovalci in ga posledično tudi opazijo.

Dimenzija oglasa na ispostavljeni lokaciji je – 4m x 2m ali 2m x 2m

Izdelava, nameščanje in odstranjevanje oglasa so stroški naročnika. Na panoju so pripravljeni okvirji za montažo, tako da ni potrebno lepljenje. Na leseni ogradi je nameščanje strošek ZOO Landa, v tem primeru priporočamo cerado ali plastificirano tkanino.

Za več informacij pokličite 064 182 478.

S KOM VSE SMO ŽE POVEZANI?

Z donatorji in pokrovitelji, ter vsemi s katerimi uspešno sodelujemo tudi drugod, pišemo unikatno zgodbo, ki je sami nebi zmogli uresničiti. V kolikor si tudi vi sami želite intenzivnejšega sodelovanja z nami, nas prosim kontaktirajte.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite najeti oglaševalski prostor v ZOO Landu? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam, ne grizemo!