exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

PRI BLAGAJNI LAHKO KUPITE HRANO ZA ŽIVALI

*Dnevna količina hrane je omejena, zato po porabi le te ni več možno prejeti. Hvala za razumevanje, skrbimo za uravnoteženo prehranjevanje. Tudi ob prevelikih vročinskih udarih je hranjenje živali omejeno.  Pazite prstke, kozice in zajčki lahko ugriznejo, papagajčki kljuvajo, koati pa imajo ostre šapice.

PREVIDNOST IN NEŽNOST NE BO ODVEČ.

HIMALAJSKE KOZE

Himalajske koze so ena najmanjših pasem koz na svetu, povprečno zrastejo nekje do 40cm. Rade imajo družbo svoje vrste, hitro pa se navadijo tudi na ljudi. Prav tako se rade družijo tudi z ostalimi domačimi živalmi, zato ni čudno, da ima naša alpaca toliko norčavih prijateljic. So zelo pametne živali, zato jih hitro lahko naučimo tudi različnih spretnosti in trikov.

NOSATI MEDVEDKI

Koati ali nosati medvedki so mišičaste živali, nekakšna mešanica, rakuna, medveda in pande. Imajo dolgi obročkasti rep in ravni gibčni gobček, s katerim brskajo po špranjah in luknjah v zemlji za hrano. Prihajajo od zelo daleč, nekaj primerkov pa se nahaja tudi v našem živalskem vrtu. Kot pritiče vsem medvedom, so tudi naši kosmatinci izredno sladkosnedi.

ARA PAPAGAJI

Papagaji so izredno sposobni kopirati zvoke iz okolice. Zato se lahko tudi naučijo in posnemajo nekatere človeške besede. Poleg tega znajo te besede uporabljati tudi ob smiselnem času. Leta 1995 se je papagaj po imenu Puck vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov, kot papagaj z največjim besednim zakladomZna izgovoriti kar 1,782 besed.

KUNCI – ZAJČKI

Na svetu je 54 različnih vrst zajcev, Slovenijo pa naseljujeta dve vrsti. Zajce so še do nedavnega prištevali med glodavce. Vendar z njimi nimajo skupnih prednikov in spadajo v samostojen red zajcev. Zajec spi velikokrat na dan, vendar le po nekaj sekund do največ nekaj minut. Tako spi zato, da je čim manj časa izpostavljen nevarnostim, ki nanj prežijo v naravi.

ŽIVALI

V MiniZOO Land Slovenske Konjice imamo več kot 25 različnih vrst živali. Tako lahko vidite, božate in hranite himalajske koze, zajčke, ponije,  kengoruja, nosatega medvedka in celo krokodila! Med vikendi pa lahko otroci tudi jahajo ponija.

TEMATSKI PARKI

Pri nas pa se ne vrti vse samo okoli živali. Za vas smo pripravili tudi čudovite tematske parke, kjer lahko obiščete kmečko dvorišče, avstralsko pokrajino, divji zahod in mnoge druge. Za najmlajše pa imamo pripravljena tudi različna igrala.

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate vprašanje, pobudo, pripombo? Želite rezervirati termin za skupinski izlet (za skupine, šole, vrtce …)? Pišite nam, ali pa nas pokličite. Za vas smo JESENI odprti vsak dan MED TEDNOM IN ZA VIKEND od 9.00 do 17.00 ure, tudi med prazniki. Vprašajte nas, ne grizemo!

[enjoyinstagram_mb]

Naslov

Ob potoku 4, Slovenske Konjice

TELEFON

064 182 478