exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

MINI ZOO LAND je ponovno odprt

Mini ZOO Land je ponovno odprl svoj mini živalski svet za vse prebivalce Slovenije. Naše živali kot tudi zaposleni se veselimo ponovnega snidenja z obiskovalci, ki se boste lahko prvič srečali tudi z nekaterimi novimi živalmi, ter nekaterimi mladički.

 

Ogled poteka na zunanjih površinah in smo ga prilagodili tako, da bo varen za obiskovalce, kot tudi za zaposlene in živali.

ODPRAVILA SE JE splošna omejitev gibanja na občine, vseeno pa še striktno upoštevajte navodila zdravstvene stroke. #ostanimoprevidni

  • Na obisku v Mini ZOO Land-u se je seveda treba držati vseh uradnih navodil.
  • Poleg teh spoštujte tudi obstoječa pravila, ki veljajo v našem vrtu.

? Iz preventivnih razlogov ostajajo za obiskovalce zaprta vsa otroška igrišča. Vstop v krokodilji park in k zajčkom je dovoljen zgolj eni družini hkrati. Vseskozi je treba vzdrževati medsebojno razdaljo najmanj dveh metrov, tako pred blagajno, sanitarijami, kot tudi na sprehodu po samem živalskem vrtu. Obiskovalci morate biti pozorni na higieno rok in kašlja. V ta namen smo na številna mesta postavili razkužilnike za roke. Najdete jih na kar nekaj mestih znotraj parka ob vhodu, pri sanitarijah v odprtem zunanjem delu “Zanzibara”, kjer je prepovedano posedanje na terasi. So pa na voljo napitki iz avtomatov za pijače.

Na obisk v ZOO Land prihajajte brez akutnih prehladnih bolezenskih znakov. Obrazne maske so obvezne v notranjih prostorih kot so sanitarije, blagajna, drugod pa priporočljive.

⏰ Obratovalni čas parka je med TEDNOM 9:00h in 18:00h

⏰ Obratovalni čas parka je med VIKENDOM 9:00h in 19:00h

? CENIK VSTOPNIC:

  • ODRASLI 6€
  • OTROCI 4€

? Prosimo, da se v teh dneh brez izjem držite pravil, da se ne dotika in ne hrani živali. Namreč ni še ovrženo, da okužbe s strani obiskovalcev nebi mogle dobiti tudi naše živali. Poleg preprečevanja morebitnega prenosa virusa bomo lažje poskrbeli tudi, da bodo živali pojedle vse, kar potrebujejo in ničesar preveč.

? Dragi obiskovalci, ob koncu sporočila vas še enkrat prosimo, da dosledno spoštujete predpise in vse varovalne ukrepe, to je tudi pogoj, da bomo čimprej lahko odprti za vse ostale obiskovalce.

? Vsi občani Slov. Konjic, LEPO VABLJENI, izkoristite praznike v domačem kraju!