exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

KRALJESTVO ŽIVALI

Tema letošnjega festivala je Kraljestvo živali. 🦉 Od velikih do malih, kosmatih in golih, tistih v zraku in takšnih, ki živijo pod zemljo. 🐻 V njihovi družbi je lahko zabavno, sproščujoče, razigrano in celo adrenalinsko. 

29. PIKIN FESTIVAL

 Velik del človeških lastnosti povezujemo z živalskimi karakteristikami, od njih se veliko naučimo, občudujemo njihove izjemne sposobnosti. 🦓 Premalo se zavedamo, da z njimi na našem planetu sobivamo v edinstveni harmoniji.

VILA ČIRA ČARA

Ob Velenjskem jezeru stoji prava čudežna hiša, ki deluje po na glavo postavljenih gospodinjskih pravilih Pike Nogavičke. 🏡Njen igriv hišni red vas bo pozabaval in popeljal skozi številne domislice samosvoje Pike. Pred pisano leseno hišo je dvorišče vile Čira-Čara, kjer se bohoti zanimiv Pikin vrt in se paseta konj 🐴 Alfred ter opica Ficko. 🐒Potrkajte na njena vrata in pridite na nepozaben obisk!

ODRI

V sklopu Pikinega festivala lahko obiščete več kot 60 dogodkov, ki se bodo med tednom zvrstili na Slonovem 🐘 in Polhovem 🐿 odru (oba se nahajata na festivalskem prizorišču), Pikinem odru (v Domu kulture Velenje) ter na Tomaževem odru (v Glasbeni šoli Velenje).

Vir fotografije: http://www.pikinfestival.si

USTVARJANJE

Ustvarjalnost je glavno gorivo, ki poganja festivalsko ladjo po najrazličnejših domišljijskih oceanih! ⛵ Ustvarjalne in doživljajske delavnice ponujajo pridobivanje novih znanj skozi aktivno ustvarjalno udeležbo in kulturno-vzgojni pristop. 🎨 Najmlajšim pri realizaciji njihovih idej prijazno pomagajo izkušeni in usposobljeni Pikini mentorji in animatorji. V ustvarjalnih sklopih in kotičkih sledimo festivalski temi in tokrat bomo raziskovali kraljestvo živali!

Vir fotografije: http://www.pikinfestival.si

VSE TO IN ŠE VEČ! KLIKNI SPODNJO POVEZAVO

Programska zgibanka 29. Pikinega festivala

NA FESTIVALU PODARIMO OTROŠKE MINI ZOO LAND VSTOPNICE V SKUPNI VREDNOSTI 20.000€

Kot eden izmed glavnih materialnih pokroviteljev tudi letos maksimalno razveseljujemo obiskovalce! Kuponček lahko vnovčite ob vstopu v Mini ZOO Land. Bon je veljaven do konca leta 2018. 1X brezplačen vstop za vašega malčka + Kupon za hranjenje živali v skupni vrednosti kompleta 5.00€. *Ni možno zamenjati za denar ali doplačati za odraslo vstopnico.

Fotografija je simbolična.

 

Dodaj odgovor