exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

KRALJESTVO ŽIVALI

Tema letošnjega festivala je Kraljestvo živali. ? Od velikih do malih, kosmatih in golih, tistih v zraku in takšnih, ki živijo pod zemljo. ? V njihovi družbi je lahko zabavno, sproščujoče, razigrano in celo adrenalinsko. 

29. PIKIN FESTIVAL

 Velik del človeških lastnosti povezujemo z živalskimi karakteristikami, od njih se veliko naučimo, občudujemo njihove izjemne sposobnosti. ? Premalo se zavedamo, da z njimi na našem planetu sobivamo v edinstveni harmoniji.

VILA ČIRA ČARA

Ob Velenjskem jezeru stoji prava čudežna hiša, ki deluje po na glavo postavljenih gospodinjskih pravilih Pike Nogavičke. ?Njen igriv hišni red vas bo pozabaval in popeljal skozi številne domislice samosvoje Pike. Pred pisano leseno hišo je dvorišče vile Čira-Čara, kjer se bohoti zanimiv Pikin vrt in se paseta konj ? Alfred ter opica Ficko. ?Potrkajte na njena vrata in pridite na nepozaben obisk!

ODRI

V sklopu Pikinega festivala lahko obiščete več kot 60 dogodkov, ki se bodo med tednom zvrstili na Slonovem ? in Polhovem ? odru (oba se nahajata na festivalskem prizorišču), Pikinem odru (v Domu kulture Velenje) ter na Tomaževem odru (v Glasbeni šoli Velenje).

Vir fotografije: http://www.pikinfestival.si

USTVARJANJE

Ustvarjalnost je glavno gorivo, ki poganja festivalsko ladjo po najrazličnejših domišljijskih oceanih! ⛵ Ustvarjalne in doživljajske delavnice ponujajo pridobivanje novih znanj skozi aktivno ustvarjalno udeležbo in kulturno-vzgojni pristop. ? Najmlajšim pri realizaciji njihovih idej prijazno pomagajo izkušeni in usposobljeni Pikini mentorji in animatorji. V ustvarjalnih sklopih in kotičkih sledimo festivalski temi in tokrat bomo raziskovali kraljestvo živali!

Vir fotografije: http://www.pikinfestival.si

VSE TO IN ŠE VEČ! KLIKNI SPODNJO POVEZAVO

Programska zgibanka 29. Pikinega festivala

NA FESTIVALU PODARIMO OTROŠKE MINI ZOO LAND VSTOPNICE V SKUPNI VREDNOSTI 20.000€

Kot eden izmed glavnih materialnih pokroviteljev tudi letos maksimalno razveseljujemo obiskovalce! Kuponček lahko vnovčite ob vstopu v Mini ZOO Land. Bon je veljaven do konca leta 2018. 1X brezplačen vstop za vašega malčka + Kupon za hranjenje živali v skupni vrednosti kompleta 5.00€. *Ni možno zamenjati za denar ali doplačati za odraslo vstopnico.

Fotografija je simbolična.

 

Dodaj odgovor