exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

VELIKONOČNI VIKEND 2019

Ob prihajajočem dnevu Zemlje, se spomnimo, da na tem planetu nismo sami. V ta namen vam ta vikend omogočamo, da se pobližje spoprijateljite z vsaj nekaterimi pripadniki živalskih vrst. Za prav posebno dogodivščino smo pri nakupu vstopnic pripravili BREZPLAČNO HRANO ZA ŽIVALI. Obiščite nas, naše živali vam bodo hvaležne! #DanZemlje

KLIKNITE TUKAJ!

Kako do kupona? Vpišite svoje podatke v obrazec in na mail boste dobili kuponček. Tega lahko natisnete ali ga na mobilnem telefonu pokažete ob vstopu v MiniZOO Land. Z oddajo potrebnih podatkov se strinjate z našimi splošnimi pogoji na strani.

KUPONČKI SO VELJAVNI LE od 22.04. do 26. 04. 2019!

ZACVETELA JE KAVBOJSKA VAS

? Tudi v Mini ZOO Landu praznujemo veliko noč. ? Naši zajčki za vas pripravljajo pisana presenečenja. Pridite in poiskali bomo kam vse so tokrat skrili pirhe. ? Po večdnevnem potovanju in prevoženih tisočih kilometrih je iz Velikonočnih Otokov k nam prispela pisana kočija. S seboj je pripeljala pravcato pomlad, nov zajčji naraščaj in ostala pisana presenečenja. ?

? Na nedeljo od 14:00h do 17:00h možno tudi BARVANJE VELIKONOČNIH JAJČK. ?

VELIKONOČNI ODPIRALNI ČAS

? Velikonočna nedelja (21. 4. 2019): 10:00h- 19:00h
? Velikonočni ponedeljek (22. 4. 2019): 9:00h – 19:00h

? Redni delovni čas je od ponedeljka do nedelje:
ODPRTI VSAK DAN MED 9:00h – 19:00h

? Sprehajajte se med različnimi svetovi in spoznajte različna časovna obdobja. Raziščite prostore, kjer se lahko izgubite v domišljiji. Zaživite svojo nepozabno zgodbo v svetu dogodivščin Mini Zoo Landa. ?

PRIDITE IN DOŽIVITE PISANO VELIKO NOČ Z NAMI!

⏰ P.S.: Pridite za prvi MAJ postavljal se bo tudi MLAJ ? 

Vstopnice si lahko zagotovite na: https://zooland.si/spletna-trgovina