exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

STRAŠANSKA PREDSTAVA 2019

Tradicionalno dogajanje ob noči čarovnic smo znova pripravili v konjiškem Mini Zoo Landu. Tokrat smo strašljivo čarovniško dogajanje pripravili že devetič zapored.

Pripravili smo različne ‘strašne’ dejavnosti za otroke, tudi magično predstavo, pa razne animacije, poslikave obraza, izdolbli smo buče, pekli kostanj in palačinke, lovili duhove, in vse to v družbi strahov in čarovnic.

Letošnja Halloween predstava v Mini ZOO Land-u je bila v znamenju velikega eksperimenta profesorja KRVOLJUBSKEGA, ki mu je uspelo oživiti Neandertalca in Pitekantropa ob pomoči svoje asistentke Kalinke. Predstavo je moderiral čarovnik SLK (Slavc L. Kovačič).

Obiskovalcev je bilo strašansko veliko, tako na dan dogodka kot tudi skozi celotne KROMPIRJEVE – VAMPIRJEVE počitnice, ko je bila na ogled hiša strahov. Nad odzivom obiskovalcev smo zadovoljni in obljubljamo predstavo tudi na 10. jubilejno leto!

HIŠA STRAHOV NA OGLED ŠE DO KONCA NOVEMBRA!

? Glavno strašenje je za nami, sporočamo pa veselo novico, da se je v HIŠO STRAHOV naselilo še nekaj ? duhcev, ki kar nočejo oditi in je le ta na voljo za ogled do konca meseca. Pozna kdo dobrega izganjalca duhov? ?