exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Sezona skupinskih izletov

Zakaj se odpraviti v Mini ZOO Land z vašim društvom?

┼Żelimo vam ponuditi posebno vrsto zabave prilagojeno vsem starostim.┬á­čÜÉ V na┼íem ┼żivalskem vrtu in tematskem parku Mini Z00 Land vas ─Źakajo dogodiv┼í─Źine, katerih ┼íe dolgo ne boste pozabili.┬áOb vstopu v zabavi┼í─Źni park vas na┼íi animatorji popeljejo skozi celoten ┼żivalski vrt, ob tem predstavijo ┼żivali in habitate v katerih ┼żivijo, nato vas prepustimo u┼żivanju po va┼íe.┬á­čĄú

1. OŠ Slovenj Gradec, Avtor: Danijela Herlah

Ponujamo vam tudi mo┼żnost kori┼í─Źenja prostora ob ZANZI BARU, kjer lahko pomalicate s seboj prine┼íene prigrizke, za napitke pa poskrbi na┼í vedno napolnjen avtomat po zelo ugodni ceni. Z na┼ío hrano pa lahko nahranite tudi nekatere ┼żivali.┬á­čą¬

Dobrodo┼íli v svet poln razburljivih dogodiv┼í─Źin!

┼Żivalski vrt in tematski park Mini ZOO Land je prizori┼í─Źe, kjer vas ─Źakajo dogodiv┼í─Źine, ki jih ┼íe dolgo ne boste pozabili. Vstopili boste v skrivnostni svet starodavnih kultur, sredi d┼żungle polne nevarnosti in osupljivih lepot. Sprehajali se boste med razli─Źnimi svetovi in spoznali razli─Źna ─Źasovna obdobja, ter pridih oddaljenih krajev. SKUPAJ SE LAHKO ZABAVATE MO─îNEJE IN CENEJE!

SUPER ZABAVNO DO┼ŻIVETJE! – POHITITE Z REZERVACIJAMI ┼áTEVILO MEST JE OMEJENO.

Razi┼í─Źite prostore, kjer se lahko izgubite v domi┼íljiji. V na┼íih tematskih parkih, ki so premi┼íljeno postavljeni ─Źez celoten ┼żivalski vrt, vas ─Źaka nepozaben dan!

CENIK SKUPINE 2018

­čĺ░┬áVstopnica za skupine┬ádo starosti 14 let zna┼ía 2ÔéČ, nad 14 let 4ÔéČ. En odrasel, oziroma spremljevalec, na 10 otrok ima prost vstop.

  • Nadzor skupine 20ÔéČ ( obvezno ),
  • Voden ogled 10ÔéČ ( priporo─Źljivo ).

*Izlet za ve─Źje skupine je mo┼żen, vendar le ob predhodni najavi.┬áÔťë Lahko nam pi┼íete na e-mail: info@zooland.si, ali nas pokli─Źete 064 182 478 ( Ur┼ía ). To─Źne rezervacije odobrimo, ko se izbere datum. Obisk pri nas povpre─Źno traja nekje 2 do 3 ure.


AKTUALNO: Razstava eksoti─Źnega cvetja!

Stopite v osr─Źje pravcate mini ─Éungle! ­čŽÄ┬áPri nas vas ─Źaka neokrnjena narava, bambus, bananovci, mogo─Źni fikusi, palme, razne eksoti─Źne plezalke in ovijalke, ki se po─Źasi ┼íirijo tudi v pove─Źane predele na┼íega tematskega parka.┬á­čÉŐ┬áVro─Źina se stopnjuje! Vlaga in klima kot, da ste se zna┼íli ─Źisto blizu samega ekvatorja. ­čî║┬áV tem letu pa prvi─Ź po kraj┼íem premoru, tudi ve─Ź poudarka na pisano botani─Źno izbiro eksoti─Źnega cvetja. Dobrodo┼íli na ogled razstave Fauna & Flora 2018, samo ┼íe do konca maja!­čî╝

V ┼ŻIVALSKI VRT PO POLOVI─îNI CENI – 50%

┼Że veste kje boste danes pre┼żivljali dan? V Mini Zoo Landu smo pripravili posebno akcijo prav za upokojence tudi na individualne vstopnice. Odprti smo vsak dan od 9:00h do 19:00 ure. ÔĆ░┬áPohitite in si zagotovite obisk ┼żivalskega vrta in tematskega parka Mini Zoo Land kadarkoli po polovi─Źni ceni! Da bo obisk ┼íe ve─Źje do┼żivetje, pripeljite tudi svoje vnuke in vnukinje! Akcija velja do preklica do 31. Maja 2018.

Lp, Ekipa Mini ZOO Land-a.

VEČ O IZLETIH ZA SKUPINE PREBERITE TUKAJ: http://zooland.si/izleti-za-skupine/

Kaj ┼íe ─Źakate, poglejte kako so u┼żivali ostali!┬á
fotografije va┼íega dru┼żenja, lahko objavite tudi na instagramu.­čÉŐ┬á#minizooland

[enjoyinstagram_mb]