exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Sezona skupinskih izletov

Zakaj se odpraviti v Mini ZOO Land z vašim društvom?

Želimo vam ponuditi posebno vrsto zabave prilagojeno vsem starostim. ? V našem živalskem vrtu in tematskem parku Mini Z00 Land vas čakajo dogodivščine, katerih še dolgo ne boste pozabili. Ob vstopu v zabaviščni park vas naši animatorji popeljejo skozi celoten živalski vrt, ob tem predstavijo živali in habitate v katerih živijo, nato vas prepustimo uživanju po vaše. ?

1. OŠ Slovenj Gradec, Avtor: Danijela Herlah

Ponujamo vam tudi možnost koriščenja prostora ob ZANZI BARU, kjer lahko pomalicate s seboj prinešene prigrizke, za napitke pa poskrbi naš vedno napolnjen avtomat po zelo ugodni ceni. Z našo hrano pa lahko nahranite tudi nekatere živali. ?

Dobrodošli v svet poln razburljivih dogodivščin!

Živalski vrt in tematski park Mini ZOO Land je prizorišče, kjer vas čakajo dogodivščine, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Vstopili boste v skrivnostni svet starodavnih kultur, sredi džungle polne nevarnosti in osupljivih lepot. Sprehajali se boste med različnimi svetovi in spoznali različna časovna obdobja, ter pridih oddaljenih krajev. SKUPAJ SE LAHKO ZABAVATE MOČNEJE IN CENEJE!

SUPER ZABAVNO DOŽIVETJE! – POHITITE Z REZERVACIJAMI ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Raziščite prostore, kjer se lahko izgubite v domišljiji. V naših tematskih parkih, ki so premišljeno postavljeni čez celoten živalski vrt, vas čaka nepozaben dan!

CENIK SKUPINE 2018

? Vstopnica za skupine do starosti 14 let znaša 2€, nad 14 let 4€. En odrasel, oziroma spremljevalec, na 10 otrok ima prost vstop.

  • Nadzor skupine 20€ ( obvezno ),
  • Voden ogled 10€ ( priporočljivo ).

*Izlet za večje skupine je možen, vendar le ob predhodni najavi. ✉ Lahko nam pišete na e-mail: info@minizoo.si, ali nas pokličete 064 182 478 ( Urša ). Točne rezervacije odobrimo, ko se izbere datum. Obisk pri nas povprečno traja nekje 2 do 3 ure.


AKTUALNO: Razstava eksotičnega cvetja!

Stopite v osrčje pravcate mini Đungle! ? Pri nas vas čaka neokrnjena narava, bambus, bananovci, mogočni fikusi, palme, razne eksotične plezalke in ovijalke, ki se počasi širijo tudi v povečane predele našega tematskega parka. ? Vročina se stopnjuje! Vlaga in klima kot, da ste se znašli čisto blizu samega ekvatorja. ? V tem letu pa prvič po krajšem premoru, tudi več poudarka na pisano botanično izbiro eksotičnega cvetja. Dobrodošli na ogled razstave Fauna & Flora 2018, samo še do konca maja!?

V ŽIVALSKI VRT PO POLOVIČNI CENI – 50%

Že veste kje boste danes preživljali dan? V Mini Zoo Landu smo pripravili posebno akcijo prav za upokojence tudi na individualne vstopnice. Odprti smo vsak dan od 9:00h do 19:00 ure. ⏰ Pohitite in si zagotovite obisk živalskega vrta in tematskega parka Mini Zoo Land kadarkoli po polovični ceni! Da bo obisk še večje doživetje, pripeljite tudi svoje vnuke in vnukinje! Akcija velja do preklica do 31. Maja 2018.

Lp, Ekipa Mini ZOO Land-a.

VEČ O IZLETIH ZA SKUPINE PREBERITE TUKAJ: http://zooland.si/izleti-za-skupine/

Kaj še čakate, poglejte kako so uživali ostali! 
fotografije vašega druženja, lahko objavite tudi na instagramu.? #minizooland

[enjoyinstagram_mb]