exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

PRVOŠOLČKI PROST VSTOP

⏰ Čas beži marsikomu se že v šolo mudi. ? Po vpisu mladih radovednežev, vabljeni v naš mali park na prvo učno uro Biologije združeno s kančkom Geografije in Zgodovine. 

 ? Obvestite mlade mamice, da imajo pri nas prvošolčki na prvi šolski dan v ponedeljek 3.9.2018 PROST VSTOP.

LEPO VABLJENI NA NEPOZABEN ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA #1RAZRED

Skozi pristno izkušnjo se otroci največ naučijo. Po najnovejših raziskavah kaže, da poleg garantirane zabave otroci v živalskih vrtovih odnesejo s sabo tudi do kar 60% koristnih podatkov pomembnih za nadaljnjo izobrazbo.

? Lubčka, da boš lep ko pridejo gostje, tule maš flekec. ? Pa ne mami no ne vidiš, da slikajo. Naše živali se prav nič ne pustijo motiti, celo navdušeno se pripravljajo, uredijo in pozdravljajo naše obiskovalce. Je tudi vam uspelo zabeležiti kakšen zanimiv trenutek?  Delite ga v komentar ali pošljite na info@minizoo.si Foto zasluge: Obiskovalka Petra Molan

Pred JESENJO se pri nas odpira tudi pravi mali kozji vrtec.  ?  Pridite in pozdravite MLADE navihane kozličke.  ? OBOŽUJEJO KORUZO. 

NOVO PRI NAS – PROGRAM VODIČ ZA EN DAN

Si želite, da bi se vaš otrok preizkusil v vlogi oskrbnika oz. oskrbnice za en nepozaben dan? ?‍♂ Je njihova večna želja, da bi delali z živalmi jih nahranili ter oskrbovali? ?  SEDAJ, mu lahko to željo izpolnite.

NOVOST DIGITALNA VSTOPNICA

[products columns=”3″ ids=”7526″ orderby=”date”]