exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Prišle so Afne – Lemurji

KAJ? Ne me ZEZAT? Si vedel, da v ZOOLAND-u lahko vidiš Lemurja čisto od blizu? ? V naravi jih najdemo le na južni in jugovzhodni obali na Madagaskarju. ? To sončno sezono vam bodo delali družbo !!! ? Na novo prispele živali so se že privadile in raziskale svoje bivalne prostore.
presledek

Obročkastorepi maki je srednje velik lemur z
značilno črno – belim vzorcem obročkov na repu.
Zgradba telesa in ozek gobec dajeta živali lisičji videz.

presledek
Podplat zadnjega stopala je na peti gol, medtem ko je pri drugih vrstah lemurjev peta pokrita z dlako. Zadnje okončine imajo roževinast krempelj, ki služi za nego dlake. Beseda “lemur” je iz latinščine in pomeni »duhovi noči«. To je najbrž povezano z njihovo nočno aktivnostjo. Najmanjša vrsta lemurjev tehta le 10 gramov.  Lemurje  v naravi najdemo le na južni in jugovzhodni obali na Madagaskarju.

Prednje okončine so nekoliko krajše od zadnjih in opremljene z dolgimi, vitkimi in spretnimi prsti z nohti.

LEMUR

( Lemur Linnaeus )

OPIS – ZNAČILNOSTI ŽIVALI:

Velikost tropa je odvisna glede na področje, kjer lemurji živijo, vendar v povprečju šteje 15 – 25 posameznikov, od tega 6 – 10 samic. Največjo grožnjo lemurjem predstavlja izguba habitata in prepovedan lov. Prehranjujejo se predvsem s sadjem, cvetovi, zelišči, lubjem, v veliki meri pa tudi z listi. Teknejo jim tudi preperel les, zemlja, pajkove mreže in zapredki insektov.

ZANIMIVOST:

Rep lahko meri 40 -51cm.

V SPLETNO TRGOVINO SMO DODALI NOVO PLIŠASTO ŽIVAL!

Spoznajte Lemurja, ki bo v velikosti 20 cm, skupaj z dolgim košatim repom 30cm, ( sedeča drža) vam in vašemu navihancu pričaral košček živalskega vrta kar doma. Lumur bo tudi zelo vesel, če ga podarite kot darilo, saj si želi razveseliti čim več malih nadobudnežev.Z nakupom pa ne boste osrečili le obdarovanca, ampak boste pomagali ustvariti lepši svet za živali. Cena plišaste igrače: 12€.

*Igrače, priznane blagovne znamke Ravensden, ustrezajo visokim standardom kakovosti in varnosti. Ponašajo se z evropskim standardom varnosti EN71 BS5665. Prav tako so izdelane iz kakovostnih in koži prijaznih materialov, ki ne povzročajo alergij in omogočajo vašim malčkom brezskrbno in varno igro.

KLIKNI TUKAJ – ZA NAKUP