exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Prenovljena SPLETNA TRGOVINA

? Je že URADNO!  Na splet je prišla NOVA ločena spletna trgovina na novi domeni. Kjer je na voljo že več produktov in aktivnosti za otroke vseh starosti! ? Prebrskate že lahko po mnogih plišastih igračah, če jih je možno naročiti pomeni, da so 100% NA ZALOGI. ? 

Z NAKUPOM PRISPEVATE K OSKRBI ŽIVALI, HVALA! 

? Obisk Zoo Landa je idealen družinski izlet. Družinska vstopnica vsebuje 2x vstopnico za odraslo osebo, želeno število otrok pa izberete sami. Vstopnica vam prinese veliko več kot le ogled naših živali. Druženje in zabava z vašimi najdražjimi, ki pričara nepozabne dogodivščine. ?

Poleg tega pa z nakupom pomagate ustvarjati
lepši svet za živali v Zoo Landu.

?‍♀️ https://shop.zooland.si/product/darilni-bon-druzinski/

? POČITNICE se bližajo mi pa vam želimo ŽIVALSKO DOGODIVŠČINO še bolj približati! Na izbiro ponujamo bližnje srečanje z eno od živali, ki so najbolj navajene družbe ljudi. PODARITE PROGRAM tudi KOT DARILO.  ?

? Pri nas lahko iz prve roke izveste kako je delati z nekaterimi živalmi zatorej smo za vas pripravili prav posebno izkušnjo.  

? Si želite vi ali vaši otroci postati oskrbnik ZOO Land-a za en dan? So živali vaša velika strast in bi z veseljem preživel dan v družbi opic, kengurujev, levov, papig, jih hranili, božali, negovali, ter oskrbovali? ?

?‍♂️  https://shop.zooland.si/product/oskrbnik-za-en-dan-otroci/

Naš ZOOLAND se pridno širi! V njem se obiskovalci radi zgubljajo že po več ur hkrati.
Toliko različnih krasnih unikatnih naravnih detajlov na enem mestu težko najdete kjerkoli drugje.

POSODOBLJEN DELOVNI ČAS

⏰

Obratovalni čas parka je POLETI
MED TEDNOM IN VIKENDOM 9:00h in 19:00h

?

 CENIK VSTOPNIC:

ODRASLI 6€
OTROCI 4€