exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Pozdravimo Nove Prebivalce Iz Daljne Afrike

Na začetku poletja, k nam pripotuje prav posebna pošiljka iz Daljne Afrike! ? Ste brali zgodbe o Čurimuriji, Tarzanu in Knjige o Đungli? Sedaj boste lahko, del teh izkušenj podoživeli, kar sami. 😉 Naš pravcati Mini Safari se bo povečal še za eno prav posebno živalsko vrsto! ?

Kdo to je? Se prepričajte kar sami in spoznajte ta izjemna radovedna živa bitja. Uradno jih pozdravimo v NEDELJO 17.6.2018 … BODITE Z NAMI!

Áfrika (pogovorno črna celina, tudi tropska celina) je za Azijo druga največja celina, tako po površini kot po prebivalstvu. S 30.244.050 km² skupaj z otoki pokriva 20,3 % celotne kopenske površine na Zemlji.

Afriko pogosto imenujejo »zibelka človeštva«, saj paleontološke najdbe dokazujejo, da se je na tej celini razvila človeška vrsta. Tu so našli tako ostanke najstarejšega znanega skupnega prednika vseh človeku podobnih opic kot tudi najstarejše ostanke sodobnega človeka.

Ste jih že spoznali? Oglejte si tudi naš LORI PARK!

So majhni,  do srednje veliki drevesni papagaji s posebnim specializiranim, ščetkastim jezikom. Koristijo ga za prehranjevanje s sladkim nektarjem, ter sadjem. Uporaba izraza lori je subjektivna, enako kot izraz papiga. Vrste z daljšim repom se označuje kot lorikeets medtem ko so vrste s kratkim topim repom na splošno označene kot lories.

Še malo in naše afriške ostrogaste želve, ter pavji žerjavi dobijo dobro poznane prijatelje iz oddaljene celine. ? Znotraj parka lahko v tem veselem času pričakujete tudi zanimive igre za vaše otroke ( med 14h in 17h ), ledeni sladoled, ter razne animacije s strani naše ekipe Mini ZOO Land-a! Pripravljamo pa tudi prav posebno presenečenje za vse ljubitelje vse bolj popularnega Instagrama. 😉

NEDELJSKI ODPIRALNI ČAS ⏰

  • NEDELJA ( 17.6.2018 ): 9:00h – 19:00h – BODITE Z NAMI!
  • ? IGRE ANIMACIJA: od 14h do 17h

? Pustite svoj odtis tudi vi, poglejte kako so uživali ostali! ?
Fotografije vašega druženja, obvezno objavite in pokažite kako se imate lepo. ? #minizooland

Preizkusite, prikazale se bodo tukaj spodaj. K sliki pripišite #minizooland ali preprosto označite našo lokacijo.

[enjoyinstagram_mb]