exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

POTUJOČI CIRKUS NA VASI. VABLJENI!

Pri nas te dni gostimo Potujoči cirkus Soluna! So nenavadna druščina, ki pritegne pozornost kjerkoli se pojavi. Njihovo življenje je še vedno ujeto v tirnice časov, ki so za nas že davno minili. Živijo od prispevkov, ki jim jih lahko namenite tudi vi!

In sicer na njihovih zabavnih predstavah, ki bojo v četrtek, peteksoboto in nedeljo ob 19.00. Vljudno vabljeni tudi na ogled Mini Zoo Landa.

CIRKUS PRIŠEL NA VEŠENIK:

PREDSTAVE TOKRAT OD 20. DO 23.7.2017, ob 19:00h v Vešeniku na travniku pred vhodom v MINI ZOO LAND. 

S starinskimi vozovi, ki jih vlečejo konji, se je na naš parkirni travnik pripeljala prav posebna druščina in marsikdo, ki jih je zagledal, se mu je v glavi zagotovo zavrtel kakšen western, ki si ga je ogledal na televiziji ali v kinu. Takšne vozove običajno vidimo v teh filmih. Kot bi prišli iz nekih drugih časov, ki so že zdavnaj minili.

»Cirkus je prišel na vas«, je novica hitro zakrožila po Slovenskih Konjicah, saj so se že utaborili na zelenici našega parkirnega prostora, kjer smo jim prijazno odstopili prostor za nekaj dni. Teater Circo Soluna je namreč cirkus, ki počasi potuje iz kraja v kraj, kjer nato pripravijo predstave. Na poti po svetu pa so že celih sedemindvajset let. Od tega po Sloveniji potujejo eno leto in to leto so ponovno pri nas! Druščino sestavlja šest odraslih in pet otrok. V tem cirkusu ne boste videli levov, slonov in podobnih eksotičnih živali, kot jih običajno vidite v cirkusih. Torej, to tudi pomeni, da ni pokanja z biči in podobno. Družbo jim dela dvanajst konj, trije psi, koze in kokoši, so živalim prijazna druščina. V predstavi pa poleg ljudi sodelujeta samo še ? kokoš in ? pes. ? Prav tako predstava poteka na prostem, gledalci pa sedijo na posebni montažni tribuni. Zelo miniaturno, vendar zelo privlačno in zanimivo. In takšna je tudi prav posebna akrobatska prestava s skeči, ki navdušuje mlado in staro. Po ter pred predstavo pa vsekakor vabljeni na ogled in zabavo, ter druženje z živalmi v MiniZooLand, ter kakšno kepico sladoleda. ?

” Tribuna je ponavadi premajhna za vse. Tisti, ki ne dobijo sedeža, si lahko prav tako tudi stoje, ogledate uro in dvajset minut dolgo cirkuško predstavo. ?”

 

Nenavadna druščina pritegne pozornost kjerkoli se pojavi. Tudi njihovo življenje je podobno iz tistih časov, ki so že minili. Ne živijo namreč v sodobnem svetu. Za bivališče uporabljajo vozove in to v vseh letnih časih. Ne vozijo se z avtomobili, ne gledajo televizije, ne uporabljajo interneta in podobno.

To pomeni, da njihovi otroci nimajo facebook profila. Prevozno sredstvo so kočije, ki jih vlečejo konji. Njihove koze jim dajejo mleko, kokoši jajca, psi pa odganjajo nepovabljene goste. Elektriko proizvajajo z majhno napravo na sončne celice. Le-to pa uporabljajo za nekaj vložkov pri predstavi. Marsikdo se zagotovo sprašuje, kako je z reklamo. Veliko si jo naredijo že s svojim prihodom. Za dodatno reklamo pa poskrbi eden član njihove druščine, ki se z nenavadnim kolesom odpravi na vožnjo po ulicah, kjer hitro pridobi pozornost, saj kaj takšnega človek vendarle ne more spregledati. Tukaj pa jim sedaj pomaga tudi MiniZooLand.

PREDSTAVE TOKRAT OD 20. DO 23.7.2017, ob 19:00h v Vešeniku na travniku pred vhodom v MINI ZOO LAND. ?

Po in pred predstavo pa vsekakor vabljeni na ogled in zabavo, ter druženje z živalmi v MiniZooLand, ter kakšno kepico sladoleda. 

Avtor: Miha Ulčar: Foto: Miha Ulčar

? Boste delili “akrobacije” z nami? 
fotografije cirkuškega nastopa, lahko objavite tudi na instagramu. ?  #minizooland

[enjoyinstagram_mb]