exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Poletna Pustolovščina 2019

?Skupaj smo prijeli za krmilo pustolovščine in se podali na NEPOZABNO gusarsko iskanje za skritim zakladom.  Tropsko obarvano prizorišče locirano kar na Štajerskem. ? Pravcata mini Zanzibar plaža… brisače, ležalniki še več sence pod pravimi palmami in sladoledna osvežitev.

PREIZKUSILI SMO SE V SPEKTAKULARNEM DVOBOJU DVEH LADIJSKIH FLOT IN LOVU ZA ZAKLADOM S PRAVIM PIRATOM.

Animatorka Piratka je poskrbela za poslikavo obraza in preobrazbo otrok v prave Mini Pomorščake, kjer so se skupaj s Piratskim vodjem Jackom podali na nepozabno morsko avanturo. Ahoj! Heja bumbarasa! 


Srečali so se iz oči v oči s pomorskim lopovom, se bojevali z meči. Pluli z gusarko ladjo po atlantiku, se uprli in prisilili pirata, da je izdal kam je skril ves svoj plen, ter rum in nam pomagal premagati Kraljevo Ladjevico. ?

Pot jih je pripeljala do izgubljenega otoka, kjer so poiskali skriti zaklad, ki je vseboval celo skrinjo magičnega sladoleda, ki se nikoli ne stopi niti na največji vročini. ⛵ Tako so vsi po končani pustolovščini vsi srečni odpluli s svojimi družinami in čudnimi kovinskimi čolni vsak v svojo stran. ?

LEVJA BRATA IZ ČEŠKE STA ŽE ZRASLA!

Dva mlada Levja bratca Arturja in Cezarja, sta po končani zabavi dobila tudi zadosten zalogaj mesa. Kot se za pravi živalski vrt spodobi, smo se odločili to prekrasno mačjo vrsto uvrstiti tudi v varno zavetje našega skromnega parka. Pomagajte pri ohranitvi tako veličastne živalske vrste le skupaj z vašo pomočjo jima bomo lahko omogočili, časti vredno bivališče.

POGLEJ OSTALE FOTKE IZ GUSARSKE ZABAVE!