exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Poletna Pustolovščina 2018

? To poletje vas pri nas čaka nepozabno doživetje! Letošnje leto se obeta VELIKA VODNA ZABAVA. ? Pridite in primite za krmilo pustolovščine in se podajte na NEPOZABEN družinski izlet. ? Pričakujete lahko tropsko obarvano prizorišče locirano kar sredi Slovenije. Sila zabavno za vse tiste, ki ne marate dolgih kolon in lahko podoživite morsko izkušnjo kar na celini. ?

? Urejena bo pravcata mini Zanzibar plaža… brisače, ležalniki še več sence pod pravimi palmami, mivka vodna pršila in ZABAVNE NAGRADNE IGRE. Ne pozabi kopalk in pazi se vodnih balonov! ?

OBVESTILO: ODPRTI SMO NA PRAZNIK, MARIJINO VNEBOVZETJE, SREDA 15.8.2018 od 9:00h do 19:00h.

Torej za praznik v sredo 15.8.2018 v Slovenskih Konjicah lahko kot vedno doživite prav posebno dogodivščino saj takrat ponavadi našo atraktivno lokacijo obišče maksimalno število obiskovalcev. ?

POSEBNA  POLETNA ANIMACIJA IN VODNE  IGRE V POPOLDANSKEM ČASU. NIKAR NE ZAMUDITE!

Na praznični dan bo veliko vodnih nagradnih iger, ter animacijski program z maskoto Levčka. ? Za najbolj atraktvno doživetje smo medse to leto prejeli dva mlada Levja bratca Arturja in Cezarja in par Surikat ( že imata mladičke ), največ adrenalina vam bo po žilah nagnal tudi Crocodile Park oz. Džungla s krokodili, ter spust po opičji vrvi ( ZIP – LINE ). ?

NEKAJ AKTUALNIH UTRINKOV NAŠIH ŽIVALI SKOZI FOTO OBJEKTIV:

Foto zasluge: Obiskovalka Petra Molan

Več info najdete pri… vstopu v park bučki! Zato kaj še čakaš, začni pakirat – preskoči kolono in si rezerviraj svoje mesto še danes, karte lahko naročiš že predčasno za omejen čas tudi BREZ STROŠKA poštnine: https://zooland.si/spletna-trgovina/

Se vidimo, vaša Ekipa Mini ZOO Land

NOVOST! DIGITALNE VSTOPNICE:

[products columns=”3″ ids=”7790,7526″ orderby=”date”]

Radi planirate izlete in si hočete zagotoviti garantiran vstop? Vstopnice lahko prejmete preko e-pošte tudi v digitalni PDF obliki. Izvedba naročila možna z bančnim nakazilom, ter preko PayPal-a. Najhitrejša možna oblika prejema vstopnice pri nas! Posredujemo jo na vaš e-mail naslov po prejemu plačila.

PSST: Tako se izognete poštnini in prišparate 2,95€.