exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

OB SVETOVNEM DNEVU ŽIVALI

Obiščite našo živalsko družbico tudi jeseni! Ob SVETOVNEM DNEVU ŽIVALI hitro v ZOO in živalice nahrani.  Naši najbolj zgovorni živalski prijatelji so za vas pripravili DARILNI KUPON in to ne samo za danes, snamete ga lahko kar do konca tega meseca!

Papagaji so izredno sposobni kopirati zvoke iz okolice. Zato se lahko tudi naučijo in posnemajo nekatere človeške besede. Poleg tega znajo te besede uporabljati tudi ob smiselnem času. Za prav posebno dogodivščino smo ob svetovnem dnevu živali pri nakupu vstopnic pripravili BREZPLAČNO HRANO ZA ŽIVALI. Obiščite nas, naše živali vam bodo hvaležne! #Papagaji

SNAMI KUPON TUKAJ !

KUPONČKI SO VELJAVNI LE DO KONCA LETA 31. 12. 2018!

*Dnevna količina hrane je omejena, zato po porabi le te ni več možno prejeti. Hvala za razumevanje, skrbimo za uravnoteženo prehranjevanje.

Obiskala nas je znana BLOGERKA Valentina Poljak!

Ponovno z vami delim vlog. Tokrat sem se najprej odpravila k frizerju, domov pa sem se vrnila z drugačno barvo las. Nato pa sem se namenila v Mini ZOO Land, kjer sem doživela zares lepo izkušnjo.

Vlog #3: Obiskala sem Mini ZOO Land | Valentina Poljak

PROGRAM NA VOLJO TUDI V JESENSKEM ČASU !

Pred vami je čudovita jesen pa vaši otroci ne vedo kaj početi? Lepi dnevi se končujejo otroci, pa bi radi doživeli čimveč interesantnega. Naši animatorji poskrbijo, da prav vašemu nadebudnežu ne bo dolgčas, vi pa ste lahko vmes brez skrbi v službi, ali pa si vzamete čas zase!

PREBERITE VEČ O PROGRAMU

PRIHAJA NOČ ČAROVNIC – VABLJENI!

Po strašni poti skrivnostnega parka, v katerem se na ta dan prebudijo raznorazni strahovi in pošasti. Vaše najmlajše bomo zabavali s strašnimi animacijami in čarovniško predstavo. Pekli bomo okusne kostanje in se sladkali s pregrešno dobrimi palačinkami! Pridi STRAŠANSKO zabavno bo!