exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Krokodilčki v očeh

Se še spomnite novih junakov, ki so se aprila pridružili našemu živalskemu kraljestvu? Velikih, mogočnih in strašnih? Gotovo ste ugotovili, da govorimo o krokodilčkih! Vstopite v skrivnostni svet zabave in doživetij! Vsak dan od 9:00 do 19:00h! Naši krokodilčki so že pošteno zrasli. V teh vročih dnevih široko odpirajo mogočne gobce. Veste zakaj?

STE VEDELI:

Krokodili v tem vročem poletju veliko zevajo in imajo svoje gobce na široko odprte, saj se s tem hladijo in potijo. Jih še kar niste spoznali? Potem je skrajni čas, da se prepričate kako osupljivi so! Če ste z njimi že stari prijatelji, pa se spodobi, da jih obiščete. Sedaj so že pošteno zrasli, so že pravi krokodili, in trenutno se veselijo napovedane osvežitve v soboto. Obljubljajo nam sonček, a prijetno ohladitev, ki je vedno super recept za odlično zabavo, na katero vas vabijo ta konec tedna. Končno bodo lahko malo lažje zadihali in zaprli svoje gobčke. Obeta se nam prav prijeten KROKODILJI VIKEND! Pridružite se nam!

Na lastne oči se prepričajte, kako osupljivi so krokodili. Ob tem pa nikar ne pozabite še na ostalo pisano druščino živali. Preživite čas v družbi klepetavih papagajev, ljubkih nosatih medvedkov, igrivih koz, prikupnih mini prašičkov ter ostalih članov naše velike družine, ki vas že nestrpno pričakuje!

Prelevite se v pustolovce in obiščite različne svetove – iz miru japonskega vrta do vrveža divjega zahoda – pri nas vas čaka prav vse in nekaj za vsak okus.

Si upaš narediti “selfija” s pravim krokodilom? 
fotografije bližnjega srečanja za zaščitnim steklom, lahko objavite tudi na instagramu.? #minizooland

[enjoyinstagram_mb]