exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Gusarska Zabava

? Skupaj smo prijeli za krmilo pustolovščine in se podali na NEPOZABNO gusarsko iskanje za skritim zakladom. ? Tropsko obarvano prizorišče locirano kar na Štajerskem. ? Pravcata mini Zanzibar plaža… brisače, ležalniki še več sence pod pravimi palmami in sladoledna osvežitev.

PREIZKUSILI SMO SE V SPEKTAKULARNEM DVOBOJU V VLEČENJU VRVI IN LOVI ZA ZAKLADOM S PRAVIM PIRATOM.

? Animatorka Levinja je poskrbela za poslikavo obraza in preobrazbo otrok v prave Mini Pomorščake, kjer so naleteli na pravega gusarja Barboso. ☠

? Srečali so se iz oči v oči s pomorskim lopovom, se bojevali z meči. Pluli z gusarko ladjo po atlantiku, se uprli in prisilili pirata, da je izdal kam je skril ves svoj plen. ?

? Pot jih je pripeljala do izgubljenega otoka, kjer so poiskali skriti zaklad, ki je vseboval celo skrinjo magičnega sladoleda, ki se nikoli ne stopi niti na največji vročini. ⛵ Tako so vsi po končani pustolovščini vsi srečni odpluli s svojimi družinami in čudnimi kovinskimi čolni vsak v svojo stran. ?

NOVO PRI NAS LEVJA BRATA IZ ČEŠKE

? Pri malici smo v objektiv ujeli tudi dva mlada Levja bratca Arturja in Cezarja. ? Kot se za pravi živalski vrt spodobi, smo se odločili to prekrasno mačjo vrsto uvrstiti tudi v varno zavetje našega skromnega parka. Pomagajte pri ohranitvi tako veličastne živalske vrste le skupaj z vašo pomočjo jima bomo lahko omogočili, časti vredno bivališče. ?

OBIŠČITE NAS, NE BO VAM ŽAL. POLETNO SMO OBARVANI VSE DO KONCA TEGA MESECA!!!