exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

GUSARSKA ZABAVA 2019

? To poletje vas pri nas čaka nepozabno doživetje! Letošnje leto se obeta VELIKA VODNA ZABAVA. ? Pridite in primite za krmilo pustolovščine in se podajte na NEPOZABEN družinski izlet. ? Pričakujete lahko tropsko obarvano prizorišče locirano kar sredi Slovenije. Sila zabavno za vse tiste, ki ne marate dolgih kolon in lahko podoživite morsko izkušnjo kar na celini. ?

? Urejena bo pravcata mini Zanzibar plaža… brisače, ležalniki še več sence pod pravimi palmami, mivka vodna pršila in ZABAVNE NAGRADNE IGRE. Ne pozabi kopalk in pazi se vodnih balonov! ?

OBVESTILO: ODPRTI SMO NA PRAZNIK, MARIJINO VNEBOVZETJE, ČETRTEK 15.8.2019 od 9:00h do 19:00h.

Ob 16:00h pa vas čaka neverjeten GUSARSKI SPOPAD!

Posebno dogajanje vsak dan po 15:00h od  15.8.2019 do 18.8.2019.

PREIZKUSITE SE V DVOBOJU VLEČENJA VRVI IN LOVOM ZA ZAKLADOM S PRAVIM PIRATOM.

POSEBNA  POLETNA ANIMACIJA IN VODNE  IGRE V POPOLDANSKEM ČASU. NIKAR NE ZAMUDITE!

Torej za praznik v četrtek 15.8.2019 v Slovenskih Konjicah lahko kot vedno doživite prav posebno dogodivščino saj takrat ponavadi našo atraktivno lokacijo obišče maksimalno število obiskovalcev. 

Na praznični dan bo veliko vodnih nagradnih iger, ter animacijski program z maskoto Levčka. ? Najbolj atraktvno doživetje bosta tudi to leto pričarala dva mlada Levja bratca Artur in Cezar ter par Surikat z mladički, največ adrenalina vam bo po žilah nagnal tudi Crocodile Park oz. Džungla s krokodili, ter spust po opičji vrvi ( ZIP – LINE ). ?

Več info najdete pri… vstopu v park bučki! Zato kaj še čakaš, začni pakirat – preskoči kolono in si rezerviraj svoje mesto še danes: https://zooland.si/spletna-trgovina/

NOVOST! DIGITALNE VSTOPNICE:

[products columns=”3″ ids=”7790,7526″ orderby=”date”]

Radi planirate izlete in si hočete zagotoviti garantiran vstop? Vstopnice lahko prejmete preko e-pošte tudi v digitalni PDF obliki. Izvedba naročila možna z bančnim nakazilom, ter preko PayPal-a. Najhitrejša možna oblika prejema vstopnice pri nas! Posredujemo jo na vaš e-mail naslov po prejemu plačila. PSST: Tako se izognete poštnini in prišparate 3,09€.

ŠE VEČ O PROGRAMU:

? Animatorka Levinja bo poskrbela za poslikavo obraza in preobrazbo otrok v prave Mini Pomorščake, kjer bodo naleteli na pravega gusarja Barboso. ☠ ? Srečali se boste lahko iz oči v oči s pomorskim lopovom, se bojevali z meči. Pluli z gusarsko ladjo po atlantiku, se uprli in prisilili pirata, da izda kam je skril ves svoj plen. ?

? Pot vas bo to leto torej pripeljala do izgubljenega otoka, kjer bodo otroci poiskali skriti zaklad, ki vsebuje celo skrinjo magičnega sladoleda, ki se nikoli ne stopi niti na največji vročini. ⛵ Tako lahko vsi po končani pustolovščini srečno odpluljete s svojimi družinami in čudnimi kovinskimi čolni vsak v svojo stran. ? Lepo vabljeni! Ekipa MZL 🙂

OBIŠČITE NAS, NE BO VAM ŽAL. PIRATSKO SMO OBARVANI VSE OD ČETRTKA 15.8.2019 DO NEDELJE 18.8.2019 !!!