exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

GORSKA PRAVLJICA

Božiček je to leto pripravil res nekaj čisto posebnega in pripravil praznično postavitev za vse praznične popotnike, ki se potikajo po pohorskih koncih.

VABLJENI TUDI V ZIMSKEM ČASU !

⭐️ Za letošnje PRESENEČENJE smo postavili JASLICE pri KOČI NA PESKU – Rogla. ? Naša Alpaka Zofka bo tudi tam v sklopu GORSKE PRAVLJICE, skupaj s svojimi kozjimi in drugimi prijateljicami. ❄️ Postavitev bo na voljo za ogled med BOŽIČNIMI POČITNICAMI: 24.12. – 5.1.2020. ?

Obiščite našo živalsko družbico tudi POZIMI! Ob predložitvi kupona vam ob nakupu 1x Odrasle vstopnice za ogled Mini ZOO Land Slovenske Konjice podarimo 1x Otroško vstopnico.  Obiščite nas, naše živali vam bodo hvaležne, še posebej v teh hladnih zimskih dneh! #Zimskeradosti 

 Kako do kupona? Vpišite svoje podatke v obrazec in na mail boste dobili kuponček. Tega lahko natisnete ali ga na mobilnem telefonu pokažete ob vstopu v MiniZOO Land. Z oddajo potrebnih podatkov se strinjate z našimi splošnimi pogoji na strani, ter pogoji zasebnosti GDPR.

SNAMI DARILNI KUPON TUKAJ !

KUPONČKE LAHKO SNAMETE LE ŠE DO KONCA BOŽIČNIH POČITNIC!

*Ponudba velja od ponedeljka do nedelje v času od 23.11.2019 do 30.04.2020, v rednem delovnem času parka, tudi pozimi. Osnova je redni cenik.