exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Dan Planeta Zemlje – Hranjenje Živali

Zemlja je planet, na katerem živimo in je naš dom, nismo pa edini, ki ta planet poseljujemo. ? Zemlja je tudi dom za miljone drugih živih bitij. Pa se sploh tega dobro zavedamo? Ker so nas kot majhne učili, da moraš za svoj dom lepo skrbeti, ga imeti rad in poskrbeti, da ostane čist. Si lahko želimo takšen planet pustiti tudi generacijam, ki prihajajo za nami. ?

Tokratni izlet naj vsebuje tudi poučno noto, starši izkoristite priložnost, da poučite svoje otroke o odnosu do živali in planeta. Naš park vam v zameno za to ponuja obilico zabave in igre. Vse male in velike obiskovalce tokrat vabimo na druženje ob svetovnem dnevu Zemlje, ki pa bo vsebovala tudi poučno noto. Vsak od nas lahko prispeva k zdravemu in čistejšemu okolju. ? Obiskovalce naprošamo, da se na izlete odpravljajo s trajnimi steklenicami za pijačo, ter posodicami kamor si samostojno pripravijo sendviče, sadje in pecivo. ? ? ?

Mi smo za ta namen plastične ambalaže v katerih smo ponujali hrano za živali, zamenjali s PAPIRNATIMI vrečkami za reciklažo. ♻ #ecofriendly

Pri Kuncih – 1. OŠ Slovenj Gradec, Avtor: Danijela Herlah

V PARKU LAHKO PREJMETE DVE VRSTI HRANE

1. VRSTA HRANE ?

  • KORUZA IN RAZLIČNE ŽITARICE ?
  • Z NJO LAHKO HRANIMO KUNCE ?IN KOZE ?
  • HRANO PONUDIMO PREVIDNO NA DLANI ✋

*pazite prstke, zajčki in kozice lahko po nesreči ugriznejo, zaradi podobnosti prsta s korenčkom!

2. VRSTA HRANE ?

  • ARAŠIDI ?
  • Z NJIMI LAHKO HRANIMO ARA PAPAGAJE ? IN NOSATE MEDVEDKE ?
  • HRANO PONUDIMO TAKO, DA DRŽIMO ARAŠID NA SKRAJNEM KONCU IN DRUGI DEL PONUDIMO ŽIVALI ALI GA ODLOŽIMO V POSODO ZA HRANJENJE ŽIVALI. ?

*pazite prstke, papagaj lahko kljune, nosati medvedki pa imajo ostre šapice! PREVIDNOST NE BO ODVEČ!

? CENA PAKETA HRANE: 1€

Kozji Sprejem – 1. OŠ Slovenj Gradec, Avtor: Danijela Herlah

Večjih živali v našem parku načeloma ne hranimo, razen če ste strokovno usposobljena oseba za ravnanje z živalmi, kot npr. zoolog ali veterinar.? Pa še to vam bo naš bikec Toro verjetno odnesel celotno porcijo z enim samim grižljajem. Toro je sicer prijazen kot bikec Ferdinard zelo rad pa poliže kakšnega obiskovalca, edina nevarnost tukaj je, da dobite ogromen bikov jezik v uho, če ne poslušate in upoštevate navodil. Zahvaljujemo se veterini Zamba za demonstracijo, ter zelo uspešno trendy objavo! ?

Ob prihajajočem dnevu Zemlje, se spomnimo, da na tem planetu nismo sami. V ta namen smo ta vikend omogočili, da se obiskovalci pobližje spoprijateljio z vsaj nekaterimi pripadniki živalskih vrst. Za prav posebno dogodivščino smo pri nakupu vstopnic pripravili BREZPLAČNO HRANO ZA ŽIVALI. Hvala vsem,  ki ste nas obiskali naše živali so bile izjemno hvaležne! #DanZemlje

RAZGRABLJENO – VSI KI STE KUPONČEK PREJELI SO LE TI VELJAVNI DO 26. 04. 2018!