exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Afriška Zabava

Odrezali smo košček oddaljene Afriške celine in ga prestavili bližje k vam! ? Kako smo se tokrat zabavali v našem majhnem Safariju si poglejte v galeriji!   Medse smo povabili tudi parček Surikatk, strašila nas je opica Kunta Kinte. Afriška Domorodka in Spidi sta poskrbela za odlično glasbo, igre, animacijo in privlačne nagrade.

Photo: Alja Polutnik Photography

Na začetku poletja, k nam pripotuje prav posebna pošiljka iz Daljne Afrike! ? Ste brali zgodbe o Čurimuriji, Tarzanu in Knjige o Đungli? Sedaj boste lahko, del teh izkušenj podoživeli, kar sami. ? Naš pravcati Mini Safari se je povečal še za eno prav posebno živalsko vrsto! ? Hvala vsem, ki ste nas in še boste obiskali v tem poletju. 

POZDRAVIMO SURIKATE!

Veliko vas je nemudoma ugotovilo, da so k nam na novo prispele SURIKATE.  So odlični kopači podzemnih rovov. V naravi živijo v južni Afriki, kjer poseljujejo zelo sušna in odprta okolja, kar smo jima omogočili tudi pri nas.  Sta parček in naj vam takoj razkrijemo skrivnost, da jima je pri nas že od začetka tako všeč, da že pričakujeta naraščaj. 

Pripravili pa smo tudi prav posebno presenečenje za vse ljubitelje vse bolj popularnega Instagrama. ? Pustite svoj odtis tudi vi, poglejte kako so uživali ostali! ?
Fotografije vašega druženja, obvezno objavite in pokažite kako se imate lepo. ? #minizooland

Preizkusite, prikazale se bodo tukaj spodaj. K sliki pripišite #minizooland.

[enjoyinstagram_mb]