exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

9.TRADICIONALNI HALLOWEEN

Brez skrbi! Tudi letos bo v Mini ZOO Landu 31. oktobra potekal že 9. tradicionalni Halloween! Čarovnice že mešajo svoje zvarke, vzele pa so že tudi svojo najljubšo metlo iz omare. Kaj pa vi, kakšen bo letos vaš najmočnejši urok?!

Strašimo in poganjamo strah po žilah že navihano 9. leto zapored! Pridruži se naši magični družbi tudi tokrat:

Park se na praznični dan odpira normalno ob 9:00h, s strašnimi aktivnostmi za otroke začenjamo od 15:00h dalje, bodite dovolj zgodnjiOb 17.00h STRAŠLJIVA MAGIČNA PREDSTAVA za vse starosti, ki se bo prevesila iz dneva v mrak. Strašne animacije, poslikave obraza, strahci in čarovnice in še veliko drugega. Buhuhu!!!

Ogledate si lahko vse živali tudi KRVOLOČNE MESOJEDE LEVE, ZOBATE KROKODILE, TER KAČE STRUPENJAČE! Barvali bomo obraze, izdolbli kakšno bučo, prižgali sveče, pekli okusne kostanje, da bo čisto vsak črn vsaj okoli ust in se sladkali s pregrešno dobrimi palačinkami! Njami, še bi mami!

KO PADE MRAK BO OČARAN VSAK!

Po strašni poti skrivnostnega parka v katerem se četrtek 31.10.2019 na že 9. tradicionalnem Halloweenu v Mini ZOO Landu prebudijo raznorazni strahovi in pošasti!  Odrasli ne bit preveč pogumni, tudi vas bo zagotovo vsaj malo STRAH. Pridružite se nam!

 

Na dan dogodka bo Mini ZOO Land odprt vse tja do 20:00 ure. S prižgano kamero se zapodite na lov za duhovi. Vabljeni torej na tradicionalno nočno druženje s pošastmi. Priprave so že v polnem teku in prepričani smo, da vam bomo tudi letos nagnali strah v kosti! Vas je že kaj strah?

Cenik vstopnic na dan dogodka 9. TRADICIONALNI HALLOWEEN!: 

  • Odrasla vstopnica : 7€
  • Otroška vstopnica: 5€

*Prireditev poteka na prostem, poskrbite za  varnost vaših radovednih otrok.

*Obvezna so topla jesenska oblačila, zaradi velike možnosti nižjih temperatur. Zaželjena je tudi primerna zunanja obutev.

*Na dan dogodka lahko pričakujete povečan obisk na blagajni, priporočamo da že pravočasno poskrbite za zagotovitev vstopnic.