exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

8.TRADICIONALNI HALLOWEEN

Brez skrbi! Tudi letos bo v Mini ZOO Landu 31. oktobra potekal že 8. tradicionalni Halloween! Čarovnice že mešajo svoje zvarke, vzele pa so že tudi svojo najljubšo metlo iz omare. Kaj pa vi, kakšen bo letos vaš najmočnejši urok?!

Strašimo in poganjamo strah po žilah že navihano 8. leto zapored! Pridruži se naši magični družbi tudi tokrat:

Park se na praznični dan odpira normalno ob 9:00h, s strašnimi aktivnostmi za otroke začenjamo od 15:00h dalje, bodite dovolj zgodnji. To leto bomo priredili glavno strašljivo – magično predstavo ob 17.00h za vse starosti, ki se bo prevesila iz dneva v mrak. Pred tem bomo vaše najmljaše zabavali s strašnimi animacijami, poslikavami obraza, strahci in čarovnicami, proti večeru pa se bo strašljivo vzdušje le še okrepilo! Buhuhu!!!

Ogledate si lahko vse živali tudi KRVOLOČNE MESOJEDE LEVE, ZOBATE KROKODILE, TER KAČE STRUPENJAČE! Barvali bomo obraze, izdolbli kakšno bučo, prižgali sveče, pekli okusne kostanje, da bo čisto vsak črn vsaj okoli ust in se sladkali s pregrešno dobrimi palačinkami! Njami, še bi mami!

KO PADE MRAK BO OČARAN VSAK!

Po strašni poti skrivnostnega parka v katerem se v sredo 31.10.2017 na že 8. tradicionalnem Halloweenu v Mini ZOO Landu prebudijo raznorazni strahovi in pošasti!  Odrasli ne bit preveč pogumni, tudi vas bo zagotovo vsaj malo STRAH. Pridružite se nam, letos bo še posebej srhljivo!

 

Na dan dogodka bo Mini ZOO Land za največje pogumneže odprt vse tja do 20:00 ure. Prinesite s sabo svetilke ali si svetite s telefonom in se s prižgano kamero zapodite na lov za duhovi. Vabljeni torej na tradicionalno nočno druženje s pošastmi in mrliči. Priprave so že v polnem teku in prepričani smo, da vam bomo tudi letos nagnali strah v kosti! Vas je že kaj strah?

Cenik vstopnic na dan dogodka 8. TRADICIONALNI HALLOWEEN!: 

  • Odrasla vstopnica : 7€
  • Otroška vstopnica: 5€

*Prireditev poteka na prostem, poskrbite za  varnost vaših radovednih otrok.

*Obvezna so topla jesenska oblačila, zaradi velike možnosti nižjih temperatur. Zaželjena je tudi primerna zunanja obutev.

*Na dan dogodka lahko pričakujete povečan obisk na blagajni, priporočamo da že pravočasno poskrbite za zagotovitev vstopnic.