exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

3 NAJBOLJŠE ŽIVALSKE PESMARICE

VABLJEN/A LJUBITELJ/ICA ŽIVALI

Februar je pri nas mesec levjega rjovenja zato smo ga preimenovali kar v FebROAR!!!  Levje gromko rjovenje je možno slišati do 8 kilometrov daleč.  Deli to veselo novico, da bodo ljudje slišali še dlje, saj smo normalno odprti ta petek 8.februarja na slovenski kulturni praznik!  Pričakuje se lepo vreme!

3 NAJBOLJŠE PESMARICE O ŽIVALIH

Ob Prešernovem dnevu smo si vzeli čas in za vas poiskali 3 najboljše pesmarice po našem izboru. Skozi pesem in veselje je dobro, da se spomnimo na naše prijateljice živali, ki nas navdihujejo in razveseljujejo. Obiščite naš park in dobili boste navdih za kakšno vašo lastno pesnitev ali pa boste našim živalim zaupali že kakšno poznano pesmico.

“Otroške pesmi, ki spodbudijo otroke k razvoju zdravega odnosa do živali.” – avtorica Lidija Kejžar

Vsak malček je že kdaj brezglavo trmoglavil, da želi kužka, točil krokodilje solze, ko mu je umrl hrček ali tarnal, ko je bilo potrebno pospraviti mačje stranišče. Skrbim za svojo živalico je zbirka otroških pesmi, ki govorijo o takih in podobnih situacijah, s katerimi se sreča marsikatera družinica.

Namen knjige je na igriv način v otrocih vzbuditi občutek odgovornosti do hišnih ljubljenčkov ter živali nasploh. Pesmi so opremljene z barvitimi ilustracijami, ki naredijo pesmice še bolj doživete, na koncu vsake pa je skrit oblaček z nasvetom za starše.

Več o zbirki TUKAJ: 

Pesmi Ferija Lainščka nas popeljejo v živalski vsakdan. Polža ne moti, da je počasen, bo že enkrat prišel na cilj. Pegatki ni mar, da nima lepe pričeske, pomembnejši so ji prijatelji. Petelinčka ne skrbi, da je izgubil glas, saj mu bodo pri petju pomagale druge živali. Vsaka pesem zase odpira tematike, ki so skupne vsem nam.

Več o zbirki TUKAJ: 

Zbirka Pesmi o živalih vsebuje 27 otroških pesmic z besedilom in melodijo priznane avtorice in skladateljice Lenčke Kupper.
Pesmi Kupprove odlikujejo vedri, domiselni in humorni rimani verzi ter za otroke zelo pevne melodije. Že kmalu po začetku ustvarjanja je stroka odkrila visoko kvaliteto pesmi Kupprove.
Širšo javnost je prvič navdušila l. 1980 z otroškim hitom »Enkrat je bil en škrat«. 

Več o zbirki TUKAJ: