exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

10 najboljših ZOO iger

Za vas smo v času, ko smo vsi lepo pridno doma izbrali nekaj najboljših igric za vaše mobilne telefone ali tablične računalnike, ki jih lahko pridno igrate s svojimi otroci. Dokler ne mine nevarnost z virusi se držimo našega ljubega doma. Začnimo se zavedati, kako pomembna je resnična narava in vsi njeni drobni in veliki prebivalci.

1.ZooCraft: Animal Family

Razstavite več kot 130 vrst luštnih živali, od navadnih zajcev, merjascev in jazbecev, bizarnih koal, kameleonov, spremljajte kuščarje in ostale eksotične živali. Upravljanje živalskega vrta je naporno delo, dokončanje opravil in posebna prizadevanja za izboljšanje vašega podjetja in pridobitev novih statusov dosežkov.

PRENOS: bit.ly/zoocraft

2.Wildlife Park: Wild Creatures

Divja bitja vas vodijo v izjemno eksotičen svet divjih živali iz sedanjosti in preteklosti. Številne nove vrste so na voljo v misijah Wild Creatures ali v brezplačni igri. V svojih raziskovalnih centrih in genetskih laboratorijih lahko vzrejate sorodne prednike obstoječih živali, kot so mamuti in dinozavri.

PRENOS: bit.ly/wildcreatures

3.Rodeo Stempede – Sky Zoo Safari
Oborožen z lasom in kavbojsko kapo, zamahujte za hrbtom žigosanih bivolov, slonov, nojev in še več. – Vozite se skozi divji stampedo na hrbtih bivolov, slonov in vseh vrst eksotičnih živali – Sklonite in izogibajte se oviram, potujte po Savani in džungli. Spoznajte živali vseh oblik in velikosti ter povabite obiskovalce, da pridejo občudovati vašo živalski vrt.

PRENOS: bit.ly/rodeostempede

4.Wonder Zoo – Animal Rescue

https://youtu.be/0TBVul42OnU

Vaša vznemirljiva zgodba se začne, ko se odpravite na safari, da bi rešili prosto živeče živali pred nevarnostjo. Dobrodošli v živalskem vrtu svojih sanj in s pomočjo svoje usposobljene zoo ekipe v tej neverjetni brezplačni igri živalim omogočite prostor za varno in močno rast.

PRENOS: bit.ly/wonderzoo

5. Zoo 2 – Animal Park
V očarljivi živalski igri Zoo 2: Animal Park se postavite v vlogo direktorja živalskega vrta. Poskrbite za tigre in pametne volkove, igrajte se z luštnimi lisicami in pandami ali pa crkljajte slone in žirafe. Potopite se v razburljivo zgodbo z  veliko nenavadnimi idejami in nepričakovanimi zapleti.

PRENOS: bit.ly/zoo2animalpark

6. Family Zoo: The Story
Ena od radosti obiska živalskega vrta je opazovanje divjih živali, ki živijo v sožitju. Kar pa boste odkrili, ko boste igrali Family Zoo, je kul družinski igra za vse ljubitelje živali. Oblikujte krajino svojega živalskega vrta, izberite prave rastline in okraske, raziskujte nove živali, najemite osebje in osrečujte svoje goste.

PRENOS: bit.ly/familytzoothestory

6. Idle Zoo Tycoon 3D
Ste pripravljeni upravljati živalski vrt svojih sanj? V svoj živalski vrt lahko pridobite ogromno novih živali. Vaš park za živali še vedno deluje, medtem ko ste brez povezave, zato ima vsaka vrnitev svojo nagrado! Postanite pravi zoo gospodar, tako da pametno upravljate z živalskim vrtom, kjer bodo vaše stranke zadovoljne.

PRENOS: bit.ly/idlezootycoon3d

7. Zoo Mania : Matching Puzzles
Začnite z otroško pando! In naj bo obiskovalcem živalskega vrta na voljo prijazna kavarna, vodnjak, cvetlični vrt, restavracije, trgovina z živili, trgovina s cvetjem, apartmaji, cvetličarne in podobno.

PRENOS: bit.ly/zoomaniapuzzles

8. Spin A Zoo
Zgradite živalski vrt, napolnjen z očarljivimi živalmi, dostavljenimi z vlakom! Skrbite za svoje živali s hrano in igračami, gradite in upravljajte svoj živalski vrt. Privijte vlak in dokončajte svojo zbirko živali.

PRENOS: bit.ly/spinazoo

9. Stampede Rampage
Živali pobegnejo iz živalskega vrta!  Z ogromnim stampedom imate boljše možnosti za preživetje. Ujemite sadje in pojdite naprej! Opravite svoje najboljše trike, skoke in pobegnite v mesto.

PRENOS: bit.ly/stampederempage

10. My Free Zoo
Odprite svoj živalski vrt! Veličastni levi, puhasti zajčki in radovedni kenguruji – v MyFreeZoo Mobile jih boste spoznali vsi. Zgradite prostore, hranite vse vrste živali in jim zagotovite nežno ljubečo roko. Bolj ko so vaše živali srečne, več obiskovalcev bo prišlo v vaš živalski vrt.

PRENOS: bit.ly/myfreezoomobile