exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

1.rojstni dan arturja in cezarja

VABLJEN/A LJUBITELJ/ICA ŽIVALI

? Ne eden ampak kar dva naša kralja praznujeta svoj prvi rojstni dan. Levja brata dvojčka Artur in Cezar bosta upihnila svojo prvo svečko! ?

Vabljen/a, da se jima pridružiš! Skupaj jima bomo pripravili nepozabno presenečenje. ?  Dobila bosta “igrače”, katere jima bodo pomagala pri nadaljnjem odraščanju, razgibavanju in krepitvi svojih naravnih instinktov.  ? Ter mastno in zelo okusno mesno torto! ?

⏰ Park se na dan dogodka odpira normalno ob 9:00h slavje pa se začne ob 14:00 uri. ⌚ Levi ne marajo zamujanja in lahko zarjovejo, da se jih sliši tudi do 8km daleč! ?

? Vse v življenju obstaja skupaj v enem skupinskem delikatnem ravnovesju… To ravnovesje moramo razumeti in spoštovati vsa živa bitja. Tvoja največja življenjska avantura pa je najti svoje mesto v tem krogu življenja.  ? ( The Lion King 1994 )

PRIDITE NE BO VAM ŽAL!  ?

? Otroci do 15 let VSTOP PROST

? Odrasla Mini ZOO Land vstopnica: 6€

? Naslov: Ob potoku 4, 3210 Slovenske Konjice

? Več o levu: https://zooland.si/prisel-je-kralj/

VABLJENI TUDI V ZIMSKEM ČASU !

Naša pohorska destinacija je izjemno atraktivna prav pozimi. Naš park si lahko ogledate tudi v pobeljeni izvedbi vsak dan do 17:00h. Fotografiraj se z levom preko steklene stene in objavi fotografijo na INSTAGRAMU, ter dopiši #MINIZOOLAND

KAKO LAHKO PRIDETE DO NAS ?