exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

SNEMI KUPON - 1X GRATIS HRANA

Pohiti, čas za prevzem kupona je omejen do konca meseca junija, skupaj odštevamo in se veselimo začetka dolgega poletja!
mala_opica_makak

Obiščite našo NOVO OPIČJO živalsko družbico ! Ob predložitvi kupona vam ob nakupu 1x Vstopnice za ogled Mini ZOO Land Slovenske Konjice pripada GRATIS HRANA za živali. Obiščite nas, naše živali vam bodo hvaležne, še posebej v počitniških dneh! #Poletneradosti

Kako do kupona? Vpišite svoje podatke v obrazec in na mail boste dobili kuponček. Tega lahko natisnete ali ga na mobilnem telefonu pokažete ob vstopu v MiniZOO Land. Z oddajo potrebnih podatkov se strinjate z našimi splošnimi pogoji na strani, ter pogoji zasebnosti GDPR.

KUPONČKE LAHKO SNAMETE LE DO KONCA MESECA JUNIJA!

*Ponudba velja od ponedeljka do nedelje  v rednem delovnem času parka do 31.8.2020. Osnova je redni cenik.
  OPICE LAHKO HRANITE

  Opice naravnost obožujejo sadje, še posebej banane in so tudi zelo velike ljubiteljice zelenjave. Lahko pa jih hranite tudi z okusnimi arašidi. Vso hrano prejmete lahko pri blagajni. Cena paketa hrane: 1€.

  *Dnevna količina hrane je omejena, zato po porabi le te ni več možno prejeti. Hvala za razumevanje, skrbimo za uravnoteženo prehranjevanje.

  ŽIVALI

  V MiniZOO Land Slovenske Konjice imamo več kot 25 različnih vrst živali. Tako lahko vidite, božate in hranite himalajske koze, zajčke, ponije,  kengoruja, nosatega medvedka in celo krokodila! Med vikendi pa lahko otroci tudi jahajo ponija.

  TEMATSKI PARKI

  Pri nas pa se ne vrti vse samo okoli živali. Za vas smo pripravili tudi čudovite tematske parke, kjer lahko obiščete kmečko dvorišče, avstralsko pokrajino, divji zahod in mnoge druge. Za najmlajše pa imamo pripravljena tudi različna igrala.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Imate vprašanje, pobudo, pripombo? Želite rezervirati termin za praznovanje rojstnega dne ali skupinski izlet (za skupine, šole, vrtce …)? Pišite nam, ali pa nas pokličite. Za vas smo odprti vsak dan POLETI med TEDNOM od 9:00 do 18:00 ure, za VIKEND 9:00H do 19:00h tudi med prazniki. Vprašajte nas, ne grizemo!

  [enjoyinstagram_mb]

  Naslov

  Ob potoku 4, Slovenske Konjice

  TELEFON

  064 182 478