exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

ŽELIŠ SPOZNATI SVOJO NAJ ŽIVAL?

Sedaj lahko pogledate v dom vaše NAJLJUBŠE ŽIVALI, jo pocrkljate, nahranite, vaš vodnik pa vam bo odgovoril na vsa mogoča vprašanja, ki se porajajo v vaših glavah že toliko časa.

Ker vam želimo ŽIVALSKO DOGODIVŠČINO čim bolj približati, vam na izbiro ponudimo eno od živali, ki so najbolj navajene družbe ljudi.

LEMURJI

lemur

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Podplat zadnjega stopala je na peti gol, medtem ko je pri drugih vrstah lemurjev peta pokrita z dlako. Zadnje okončine imajo roževinast krempelj, ki služi za nego dlake. Beseda “lemur” je iz latinščine in pomeni »duhovi noči«. To je najbrž povezano z njihovo nočno aktivnostjo. Lemurje  v naravi najdemo le na J in JV obali na Madagaskarju.

ali

KENGURUJI

kenguru

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Mladič kenguruja iz maternice zleze v mamino vrečo že pri teži 5 miligramov, kar je le 1% mamine teže. Prvih 100 dni je popolnoma prisesan na eno bradavico in pije mleko. V tem času zraste do 100 gramov in takrat se mu razvijejo oči. Po 180 dnevih začne gledati iz vreče in se hraniti s travo, ampak še ne gre ven. Šele 190 dan prvič pride iz vreče.

ARE

velika-ara

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Papagaji so izredno sposobni kopirati zvoke iz okolice. Zato se lahko tudi naučijo in posnemajo nekatere človeške besede. Poleg tega znajo te besede uporabljati tudi ob smiselnem času. Leta 1995 se je papagaj po imenu Puck vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov, kot papagaj z največjim besednim zakladomZna izgovoriti kar 1,782 besed.

ali

PONIJI

poni

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Najmanjši poni v zgodovini je bil žrebec po imenu Mala Bučka. Visok je bil le 35.6 centimetrov in tehtal pičlih 9 kilogramov. Poni je nasplošno intelegenten in prijazen konj, ko pa ima svoje dneve, ga lahko označimo tudi za trmastega in prebrisanega. Otroci ga lahko jahajo. Kljub velikosti veljajo za nenavadno močnega konja.

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Namenjeno je odraslim in otrokom od 5 leta dalje. Program traja 45 minut. Rezervacija termina preko elektronske pošte info@minizoo.si vsaj 1 teden pred želenim terminom. Pišite nam, ali pa nas pokličite. Za vas smo JESENI odprti vsak dan MED TEDNOM IN ZA VIKEND OD 9:00h do 17.00h, tudi med prazniki. Vprašajte nas, ne grizemo!

ŽIVALI

V ZOO Land-u Slovenske Konjice imamo več kot 30 različnih vrst živali. Tako lahko vidite, božate in hranite himalajske koze, zajčke, ponije,  kengoruja, nosatega medvedka in celo krokodila! Med vikendi pa lahko otroci tudi jahajo ponija.

TEMATSKI PARKI

Pri nas pa se ne vrti vse samo okoli živali. Za vas smo pripravili tudi čudovite tematske parke, kjer lahko obiščete kmečko dvorišče, avstralsko pokrajino, divji zahod in mnoge druge. Za najmlajše pa imamo pripravljena tudi različna igrala.