exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

POSTANI OSKRBNIK ZA EN DAN

 

Si želite, da bi se vaš otrok preizkusil v vlogi oskrbnika oz. oskrbnice za en nepozaben dan? Je njihova večna želja, da bi delali z živalmi jih nahranili ter oskrbovali? Pri nas lahko iz prve roke izveste kako je delati z nekaterimi živalmi zatorej smo za vaše malčke pripravili prav posebno izkušnjo. Vabimo vas, da se nam pridružite. Otroci se bodo naučili odgovornosti in odnosa do živalskih vrst, pomagali pri opravljanju vsakdanjih opravil, ki jih postorimo v živalskem vrtu in se ob vsem tem še neizmerno zabavali.

 • Program je namenjen otrokom od 5. leta do 17. leta starosti.
 • Program prilagodimo trenutnemu dogajanju v živalskem vrtu, zato lahko pride do manjših sprememb, je pa zato izkušnja toliko bolj pristna in edinstvena.
 • Rezervacija možna, le po predhodnem dogovoru vsaj 10 dni pred željenim obiskom. (IZVEDBA PROGRAMA OD PONEDELJKA DO PETKA)

POLETNE DOGODIVŠČINE

Počitnice pa ne veste kaj početi? Dopust je kratek otroci, pa bi radi doživeli čez poletje čimveč interesantnega. Naši animatorji poskrbijo, da prav vašemu nadebudnežu ne bo dolgčas, vi pa ste lahko vmes brez skrbi v službi, ali pa si vzamete čas zase!
 • STAROSTNA OMEJITEV

  Primerno je za otroke od 5. do 14. leta starosti. Program poteka na prostem, zaradi stika z živalmi zaželjena dolga oblačila.
 • ŠTEVILO OTROK

  Do 4. otroci na termin. Ob hkratnem nakupu dveh programov ima drugi udeleženec 20 % popust na program, na isti termin ( popusti se ne seštevajo ).
 • TRAJANJE ANIMACIJE

  Animacija traja 5 ur. Izkušeni animatorji poskrbijo za izobrazbo in varnost vaših otrok. Po izvedbi programa jih prevzamete pri vhodu v park.
 • CENA AKTIVNOSTI

  Cena na otroka 80€ - vključuje vstopnico in malico IN DARILO. Pripelji bratca, sestrico ali prijatelja in mu zagotovi -20% popust.

OPIS PROGRAMA:

 

Trajanje: od 8h do 13h ( 5 ur ) 
 • Hranjenje kengurujev.
 • Pomoč pri čiščenju prostorov, kjer bivajo živali.
 • Priprava “posladka” za papige in hranjenje papig. ( Ara papagaji, kakadu, loriji )
 • Bližnji stik in hranjenje in rokovanje z Lemurji.
 • Priprava “posladka” za živali in hranjenje opic.
 • Ogled nege ponijev ter možnost jezdenja.
PAVZA: Vključena malica ( 3o min )
 • Obisk kmečkega dvorišča (božanje in hranjenje himalajskih kozic, alpake in zajčkov).
 • Darilo ob zaključku dneva plus fotografije otrokovega dne v elektronski obliki.
To so naštete samo naketere dejavnosti, ki jih vključuje program, pričakujete lahko še marsikatero drugo presenečenje in zanimivo izkušnjo znotraj naše vesele deželice. Rezervacija in več informacij: 064 182 478

Aktivnosti izvajamo na prostem ob striktnem upoštevanju COVID-19 ukrepov za zajezitev nevarnosti širitve nalezljivih bolezni. VIR: NIJZ

GALERIJA SLIK - UTRINKI

Spodaj si lahko ogledate utrinke iz vsakdana živalskega vrta in tematskega parka Mini Zoo Land, ki smo jih do sedaj zabeležili pred naš objektiv.

PODROBNOSTI PROGRAMA

Rezervacija možna, le po predhodnem dogovoru vsaj 10 dni pred željenim obiskom.

Cena programa v sezoni 2021

Teden: Od ponedeljka do petka 80,00 € ( vključno z vstopnico )
Vikendi in šolske počitnice 80,00 € ( vključno z vstopnico )

Pripelji prijatelja! Ob hkratnem nakupu dveh programov ima drugi udeleženec 20% popust na program, na isti termin ( popusti se ne seštevajo). Prijatelj plača SAMO 64€.

Cena vključuje malico – obrok.

 • Otroka na programu spremlja zoo vodnik/ca.
 • V kolikor želite, lahko vašega otroka na programu oskrbnik za en dan tudi fotografiramo in vam na vašo željo pošljemo fotografije. V ta namen potrebujemo vaš elektronski naslov, na katerega vam bomo kasneje poslali fotografije.
 • V isti termin lahko sprejmemo do štiri otroke.

*Vstopnico za živalski vrt lahko otroci koristijo do konca dneva tako se jim po izvedbi programa lahko pridružite na samostojnem ogledu. ( Odrasla vstopnica po veljavnem ceniku. )

Zaželjena posebna oprema

Za maksimalno lepo doživetje srečanja z živalmi si želimo čim bližnjega kontakta z njimi. Za ta namen otroka primerno oblecite. Živali imajo namreč kremplje, zobke, kljunčke,… S primerno obleko in obutvijo se pripravimo na prijateljsko srečanje z živalmi, da ne pride do nepotrebnih prask in nevarnostjo kakršnekoli okužbe. Zato vam svetujemo. Otroci naj se udeležijo druženja v zaprtih čevljih in dolgih oblačilih, ter dodatno kratko majico in kratkimi hlačami za preoblečt.

Podpis izjave

Izjava o zavedanju odgovornosti je reden in nujen del za vse udeležence oz. njihove starše. Prenesete jo lahko že tukaj na povezavi spodaj oz. vam jo bomo posredovali preko e-mail naslova in ob izpolnitvi obrazca spodaj. Podpis izjave je obvezen.

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.

 Izjava o seznanitvi s tveganji.

NASLOV

Ob potoku 4, Slovenske Konjice

TELEFON

064 182 478

IZPOLNITE HITER OBRAZEC

Olajšamo vam počitniške dni in poskrbimo za hitro prijavo, oddajte še danes in zagotovite brezskrben dan zase in svojega otroka.

  Želim prejeti fotografije: DANE  ENOSTAVNO DO NAS

  Ob prihodu iz avtoceste, zapeljete na izvoz Slovenske Konjice. Pri krožišču OMW Tepanje zavijete drugi izvoz levo, ter peljete cca. dva kilometra naravnost do Slovenskih Konjic. Po prvem križišču poleg Hoferja, pred policijsko postajo zavijete desno (pri oglasnih tablah na desni). Na uradni občinski tabli je zelena puščica MINI ZOO desno. Držite se desnega pasu mimo Avtopralnice Mernik, cilj čez 200 metrov.

  • V Garmin sistem vtipkajte: Ob potoku 4, 3210 Slovenske Konjice. Obvezno navedite kraj!
  • Parkirate lahko na OZNAČENIH PARKIRIŠČIH 50m desno od vhoda v ZOO.
  • Za vas smo JESENI odprti vsak dan! Obratujemo tudi med prazniki.
  • MED TEDNOM IN ZA VIKEND od 9:00 do 17:00.